Odds på Handbolls VM2021-09-22T22:35:13+02:00

Det drar ihop sig till världsmästerskap i handboll och Sverige är ett av de deltagande lagen. Mellan den 2 och 19 december 2021 är det dags för världens bästa handbollslag att göra upp om den åtråvärda världsmästartiteln på damsidan.

För den som vill satsa på oddset för handbolls-VM 2021 är det hög tid att skaffa sig en inblick i tidigare världsmästerskap samt ta del av statistik, experttips och annat som kan vara av intresse inför slutspelet i Spanien. Det gör att du får en stabilare grund att stå på och därmed även större vinstchanser. På den här sidan presenterar vi aktuella odds för VM-relaterade spel. Vi listar såväl långtidsspel, som vilket lag som kommer att vinna hela mästerskapet, till spel på kommande matcher.

Odds för vinnare av damernas Handbolls-VM 2021

Odds kommer inom kort

Matchodds Handbolls VM 2021

Odds kommer inom kort

Kampanjer & Erbjudanden

Odds på handbolls-VM 2021

De regerande mästarna i damernas handbolls-VM är Nederländerna. Ett land som Sverige stöter på redan i gruppspelet. I och med detta så får Sverige kanske inte stå som favoriter till att vinna sin grupp. Men då ska man inte glömma att Sverige gick längre än Nederländerna i OS, och stod för ett imponerande mästerskap. Kan Sverige göra samma sak igen så finns det inget som säger emot att Sverige kan skrälla mot de orangeklädda.

Prognoser, statistik och odds

Det norska landslaget får nog stå som stora favoriter till att vinna EM, tillsammans med de regerande olympiska mästarna Frankrike. Även det ryska landslaget har en fin chans att imponera, även fast man ser ut att tappa sin stora stjärna Anna Vyakhireva.

Exempel på oddsspel

För dig som är intresserad av att betta rekommenderas att ta del av olika experttips som presenteras på olika spelsajter. Dessa hittar du främst på på nätet, men de finns naturligtvis även hos flertalet spelombud som brukar erbjuda såväl live odds som boostade odds.

Att kombinera sitt sportintresse med spel på oddset är ett roligt sätt att sätta lite extra krydda på turneringen. Förutom att spela på matchvinnare går det att spela på exempelvis matchens lirare, bästa målgörare, halvtidsresultat, antal straffar och så vidare. Det är också vanligt att spela på gruppvinnare och på vilken målvakt som gör flest räddningar genom hela turneringen.

För den som önskar satsa på lågoddsarna, och därmed få chansen på riktigt stora vinstpotter är det en god idé att kika lite extra på länder som inför turneringen har höga odds. Tänk bara på att odds ofta ändrar sig snabbt och att det som gäller idag kanske ser annorlunda ut i morgon. Därför är det bra att hänga med i gruppspelet och att hålla koll på lagform, målskillnad, eventuella skador, utvisningar, varningar och så vidare.

Hur beräknas odds?

När man beräknar odds, räknar man sannolikheten för olika utfall. Oddsen grundar sig i att man samlar ihop all tillgänglig information om lag och individuella spelare, och sedan beräknas oddsen utifrån vilka händelser som är mest troliga att inträffa. Oddsen kan ändras under tidens gång också, ifall vissa förändringar sker i spelartrupper eller andra förutsättningar.

Just spelartruppen eller uppställningen om man så vill, är viktig att ha koll på innan man placerar ett bet under handbolls-VM. Kanske främst när det gäller mellanrundan. Under flera års tid har vi sett stora lag redan bli klara för slutspel efter två matcher i mellanrundan, för att sedan vila sina stjärnor till slutspelet. Det brukar kunna generera i att det redan klara laget är betydligt svagare på pappret, men kanske inte i oddsväg. Sådana faktorer spelar helt klart in.

Sveriges chanser i VM

Oddsen för Sveriges chanser i VM har ännu inte kommit ut. Men att Sverige är ett av favoritländerna till att vinna VM-guldet eller ta medalj, det är nog mycket sagt. Trots fjärdeplatsen i OS, så får nog Sverige ses som nöjda om man tar en topp åtta-plats i mästerskapet. Bättre än det, får ses som mycket imponerande av detta unga landslag. Men Axnér och hans tjejer har skrällt förut som sagt. Det passar nog Sverige att slå ur underläge.

Livebetting

Måste man spela på en match innan avkast? Självklart inte. Spelbolagen erbjuder också livebetting. Alltså att du kan lägga ett spel under matchens gång. Detta kan rekommenderas om du får en god känsla under matchens gång. Sverige kan ligga under i den första halvleken med 2-3 bollar och då ökar oddsen för en svensk vinst. Om magkänslan säger att Sverige vänder, så går det att spela på.

Till toppen