Odds

/Odds
Odds2020-05-04T18:23:22+02:00

Det drar ihop sig till världsmästerskap i handboll i Egypten och Sveriges herrar är förstås med. Mellan den 13 och 31 januari 2021 är det dags för världens bästa handbollslag att göra upp om den åtråvärda världsmästartiteln.

För den som vill satsa på oddset för handbolls-VM 2021 är det hög tid att skaffa sig en inblick i tidigare världsmästerskap samt ta del av statistik, experttips och annat som kan vara av intresse inför slutspelet i Egypten. Det gör att du får en stabilare grund att stå på och därmed även större vinstchanser.

Odds för vinnare av herrarnas Handbolls-VM 2021

Vinnare WilliamHill Snabbare Speedybet YouBetIt
Norge 3.50 2.75 2.75 2.75
Frankrike 3.25 3.50 3.50 3.60
Ryssland 3.40 4.00 4.00 4.25
Holland 12.00 13.00 13.00 15.00
Sverige 31.00 29.00 29.00 21.00

Kampanjer & Erbjudanden

Visa fler nyheter

Odds på handbolls-VM 2021

Det som kan vara viktigt att veta inför kommande mästerskap är att Danmark är regerande mästare efter att ha slagit ut Norge i finalen i VM 2019. Sveriges herrar kom på en femteplats efter att ha vunnit placeringsmatchen mot mot Kroatien med sex måls marginal.I kommande VM spelas gruppspelet genom fyra grupper graderade från A – D och med sex lag i respektive grupp. Sverige ingår i grupp D och behöver vara bland de fyra bästa i sin grupp resultatmässigt för att ta sig till åttondelsfinal och därmed slutspel.

Ska man tro på förhandstipsen spås Sveriges herrar ha relativt goda chanser att ta sig vidare ifrån gruppspel till slutspel, så vill du satsa redan nu kan det vara en bra ingång. Glöm inte heller bort att läsa på spelbolagens hemsidor och ta del olika kampanjer, experttips och tabeller och så vidare.

Prognoser, statistik och odds

I egenskap av regerande världsmästare spås Danmark ha goda chanser att ta hem titeln även i kommande handbolls-VM. Det blir i så fall den andra mästartiteln andra året i följd. För övrigt rekommenderas att titta på tidigare resultatlistor samt att läsa på om respektive nation, ta del av statistik och ta till sig experternas tips och råd.

För den som ska betta är det också viktigt att komma ihåg att odds kan ändras väldigt snabbt, inte minst på grund av lagets och spelarnas prestationer. Det betyder att det kan ändra sig så snabbt som från den ena dagen till den andra.

Exempel på oddsspel

För dig som är intresserad av att betta rekommenderas att ta del av olika experttips som presenteras på olika spelsajter. Dessa hittar du främst på på nätet, men de finns naturligtvis även hos flertalet spelombud som brukar erbjuda såväl live odds som boostade odds.

Att kombinera sitt sportintresse med spel på oddset är ett roligt sätt att sätta lite extra krydda på turneringen. Förutom att spela på matchvinnare går det att spela på exempelvis matchens lirare, bästa målgörare, halvtidsresultat, antal straffar och så vidare. Det är också vanligt att spela på gruppvinnare och på vilken målvakt som gör flest räddningar genom hela turneringen.

För den som önskar satsa på lågoddsarna, och därmed få chansen på riktigt stora vinstpotter är det en god idé att kika lite extra på länder som inför turneringen har höga odds. Tänk bara på att odds ofta ändrar sig snabbt och att det som gäller idag kanske ser annorlunda ut i morgon. Därför är det bra att hänga med i gruppspelet och att hålla koll på lagform, målskillnad, eventuella skador, utvisningar, varningar och så vidare.