Om Handbolls-VM.nu

Handbolls-VM.nu lanserades lagom till världsmästerskapet 2017 och har sedan dess utvecklats till att bli en komplett sajt med fullt fokus på handbolls VM för såväl herrar som damer och juniorer. Här hos oss kan du ta del av all nödvändig information såväl inför som under tiden som  mästerskapet spelas.

Under säsongen följer de svenska landslagen i deras träningslandskamper och VM-kval, allt för att ge dig som supporter en bra bild över lagets chanser till nya framgångar i mästerskapet.

När VM väl pågår följer vi alla matcher och presenterar ett nyhetsflöde fyllt av matchsummeringar, intervjuer med spelare och annan som händer på och utanför planen. Hos oss finns även det kompletta spelschemat, de senaste resultaten och uppdaterade tabellerna, allt för att du enkelt ska få en överblick över vad som sker i turneringen.

Handbolls-VM.nu är en del av Sportnyhet Sverige.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på [email protected].

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Vår Redaktion

Vi som skriver innehållet på handbolls-VM.nu har många års erfarenhet av att rapportera om världsmästerskapet i handboll.
Den fasta redaktionen är medlemmar i Svenska Sportjournalistförbundet, vilket verifierar vår status som media och ger oss möjligheten till att bevaka VM på plats.Svenska Sportjournalistförbundet

Här hittar du mer information om oss som jobbar med sajten

Kontakta oss på Handbolls-VM.nu

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.