Om Handbolls-VM.nu

Handbolls-VM.nu lanserades lagom till världsmästerskapet 2017 och har sedan dess utvecklats till att bli en komplett sajt med fullt fokus på handbolls VM för såväl herrar som damer och juniorer. Här hos oss kan du ta del av all nödvändig information såväl inför som under tiden som  mästerskapet spelas.

När VM väl pågår följer vi alla matcher och presenterar ett nyhetsflöde fyllt av matchsummeringar, intervjuer med spelare och annan som händer på och utanför planen. Hos oss finns även det kompletta spelschemat, de senaste resultaten och uppdaterade tabellerna, allt för att du enkelt ska få en överblick över vad som sker i turneringen.

Nedan listar vi de mästerskap som vi följt under åren.

Under säsongen följer vi de svenska landslagen i deras träningslandskamper och VM-kval, allt för att ge dig som supporter en bra bild över lagets chanser till nya framgångar i mästerskapet. Detta gäller såväl damerna som herrarna och juniorerna.

Vi som står bakom sajten

Handbolls-VM.nu är en del av Sportnyhet Sverige, som bland annat ligger bakom nyhetssajterna VMhockey.se och EM-fotboll.se.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på [email protected].

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Kontakta oss på Handbolls-VM.nu

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär. Om du istället vill kontakta en enskild skribent hittar du kontaktuppgifterna till alla i vårat team på vår sidan om redaktionen.

Vår Redaktion

Vi som skriver innehållet på Handbolls-VM.nu har många års erfarenhet av att rapportera om världsmästerskapet i handboll.
Den fasta redaktionen är medlemmar i Svenska Sportjournalistförbundet, vilket verifierar vår status som media och ger oss möjligheten till att bevaka VM på plats. Detta skedde till exempel i samband med herrarnas världsmästerskap 2023, där vi såg samtliga matcher på Scandinavium, samt slutspelet i Stockholm på plats. Svenska Sportjournalistförbundet

Här hittar du mer information om oss som jobbar med sajten

Redaktionell Policy

  • Vårat främsta intresse är att delge besökarna med relevant information kring Världsmästerskapet i handboll. Detta genom att skriva om relevanta händelser i handbollsvärlden, samt att sammanställa information som kan komma väl till nytta för den som är intresserad av ämnet.
  • Handbolls-VMs journalistik ska vara så nära sanningen som möjligt och baseras på bästa tillgängliga fakta och uppgifter. När rykten florerar väljer vi att avvakta med publiceringar tills faktisk fakta finns att delge besökarna.
  • Vi är källkritiska och utgår ifrån information som publicerats av officiella källor. I de sammanhang som vi gör antaganden innan faktiskt information finns, till exempel gällande hur en laguppställning eller ett spelschema kan komma att se ut, är vi tydliga med att skriva ut detta.
  • Vi försöker att hålla en neutral ställning i de saker som vi rapporterar kring. De artiklar som skrivits i form av åsiktsjournalistik (till exempel krönikor) är tydligt markerade med detta.
  • Handbolls-VMs journalister kan ta hjälp av AI-teknik i sitt arbete för att producera material. Detta kan ske till exempel genom om att få fram förslag på rubriker eller infallsvinklar till artiklar. Viktigt att tillägga är att allting vi publicerar är producerat, redigerat och faktagranskat av en människa.
  • Vi på redaktionen följer Journalistförbundets yrkesetiska regler.

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.