Betsson

Här hittar du tv-tiderna för alla matcher som spelas under damernas handbolls VM 2021 i Spanien. Rättigheterna till att sända mästerskapet i Sverige ägs av Nent Group. Detta innebär att det är i kanalerna TV3, TV6 och TV10 som matcherna kommer att visas. Dessutom finns det möjlighet att streama samtliga möten ifrån turneringen hos Viaplay. Notera att tiderna i tablån är för matchernas start och att sändningarna kan komma att börja något innan det.

HANDBOLLS VM 2021 TV TIDER

Tablån för gruppspelet presenteras inom kort

TV TIDER VM SLUTSPELET

Datum Tid Match Kanal
TBA Kvartsfinal 1
TBA Kvartsfinal 2
TBA Kvartsfinal 3
TBA Kvartsfinal 4
       
TBA Semifinal 1
TBA Semifinal 2
       
TBA Bronsmatch
TBA Final

Alla tv tider i vår vm tablå är angivna i svensk tid. Observera att våra handbolls VM 2021 tv tider och kanaler kan komma att ändras med kort varsel samt att Handbolls-VM.nu ej ansvarar för detta.

📺 Fullständig tablå med tv tider handbolls VM 2021

Det är Nent Group som äger de svenska rättigheterna till Handbolls VM på herr- och damsidan och därmed kommer årets mästerskap att visas hos dem. De kanaler som ägs av Nent Group är bland annat TV3, TV6 och TV10, som kommer att visa majoriteten av VM-matcherna. Med största sannolikhet kommer Sveriges matcher att visas i TV3, som är den största av kanalerna.

TV-rättigheter för kommande handbolls VM

Även för VM 2023 och 2025 är det Nent Group som innehar rättigheterna till de nordiska sändningarna. Detta innebär att du även under dessa år kommer kunna följa matcherna i deras kanaler. TV-huset kommer även visa de europeiska mästerskapen som äger rum under 2022, 2024 och 2026.

🇸🇪 Sändningar av Sveriges VM-matcher

Här kommer vi att lista de svenska damernas matcher under Handbolls VM 2021. Ännu är inte spelschemat färdigt, men vi kommer att publicera informationen så fort den finns tillgänglig.

🖥️ Titta på VM online – Livestream av handbolls VM 2021

Förutom att sända VM-matcherna i sina vanliga tv-kanaler har Nent Group även rättigheterna till streamingen från handbolls VM. Detta innebär att man kommer kunna följa matcherna i deras streamingtjänst Viaplay, som förutom handbollen har en hel del annan sport i sitt utbud.

Att följa stora idrottsmästerskap online blir idag allt populärare, till stor del tack vare den flexibilitet som detta ger. Här kan du till exempel pausa i sändningarna om detta behövs, samt se på matcherna i efterhand om du inte har möjlighet att följa det hela live. Dessutom kan du följa matcherna var du än befinner dig, så länge du har tillgång till en internetuppkoppling.

Det finns ett flertal olika paket hos Viaplay och för att kunna ta del av deras sportutbud behöver du ha något av paketen Viaplay Sport eller Viaplay Total.Det som skiljer paketen åt är det övriga innehållet, där du med Viaplay Total även får ta del av en mängd olika filmer och serier.

Streama handbolls VM 2021 via mobil och surfplatta

När du streamar handbolls VM behöver du inte oroa dig för att missa en endaste minut av turneringen. Speciellt inte om du gör detta via mobilen eller surfplattan. För att få den bästa streamingupplevelsen rekommenderar vi att du laddar ned Viaplays egna app, som finns att hämta i App-store för dig med iPhone, eller Google Play för dig med Android-telefon. I appen loggar du sedan in på ditt konto och kan enkelt navigera mellan de olika sändningarna.

Kommer Viafree visa matcher ifrån Handbolls VM?

I Nent Groups utbud finns även den kostnadsfria streamingtjänsten Viafree, som helt gratis ger dig tillgång till en stor del av bolagets tv-utbud. Under Handbolls VM kommer du dock inte kunna streama matcherna här, utan alla sändningar kommer att ske i de vanliga tv-kanalerna, samt hos Viaplay.

Streama handbolls VM via spelbolagen

Det blir allt vanligare att streama sport online, direkt hos spelbolagen. Där kan man följa sitt favoritlag eller favoritidrott. De allra största spelbolagen har under de senaste åren haft för vana att köpa upp rättigheter där de kan streama livesport på sina plattformar. Detta gäller såklart även handboll. Om du har ett intresse för att streama livesport hos spelbolag, så har vi listat vad som krävs för att kunna se matcher via spelbolagen online.

  1. Du behöver ett spelkonto på den aktuella spelsidan.
  2. Du har ett pågående spel eller pengar på ditt spelkonto (ibland behövs en viss summa pengar för att kunna streama matcher).

Vissa matcher som stremas online hos spelbolag, kräver endast en registrering och inloggning. Om du tycker om att spela på livesport, så kan det vara en extra tillgång att se matcher live hos ditt spelbolag. Då man kan erbjudas möjligheten att spela live på den aktuella matchen utan att riskera att missa någon viktig händelse, i och med att bolagen ofta erbjuder att detta kan göras på samma aktuella skärm. Så det kanske är något för handbolls-VM tillsammans med kompisarna?

⏰ När börjar Handbolls VM 2021?

Torsdagen den 2 december inleds årets världsmästerskap på damsidan, som den här gången arrangeras i Spanien.

📺 Vem sänder Handbolls VM i år?

Det är Nent Group som har rättigheterna till såväl herrarna som damernas världsmästerskap. Matcherna kommer därmed att visas i deras kanaler TV3, TV6 och TV10.

📱 Kan jag streama matcherna ifrån Handbolls VM?

Samtliga matcher kommer finnas tillgängliga hos streamingtjänsten Viaplay. Här kan du läsa mer om att streama Handbolls VM.

🎙️ Experter, kommentatorer och programledare under handbolls VM 2021

När man som tv-tittare ska följa ett mästerskap i handboll är det otroligt viktigt med rätt personer som leder publiken genom matchen. Detta jobb sköter inte bara kommentatorerna som du hör under matchens gång, utan även de programledare och experter som samtalar kring matcherna i pauserna, samt för- och eftersnack.

Ännu är det inte klart vilka profiler som kommer att synas i rutan i samband med damernas världsmästerskap i december.

Robert Perlskog och Claes Hellgren

En av de mest ikoniska kommentator-duos som finns inom svensk idrott är Robert Perlskog och Claes Hellgren. Första gången som kommentatorerna kommenterade ett mästerskap ihop var 1995. Då spelades VM på Island för herrar, där Frankrike vann guldmedaljen, Kroatien fick det åtråvärda silvret och Sverige tog hem bronset. 1995 var ett år där handbollsvärlden i allmänhet, och handbolls-Sverige i synnerhet, var mitt inne i “Bengan Boys”-eran. Men också ett år där det startade en ny era. En era av klassiska handbollsreferat och mästerskapskvällar från firma Perlskog/Hellgren. En era som fortfarande är i full gång.

När VM i Egypten spelades på herrsidan i början av 2021, gjorde Robert Perlskog och Claes Hellgren sitt 38:e mästerskap tillsammans med hörlurarna på. Denna gång skedde det hela dock lite annorlunda jämfört med tidigare år. På grund av pandemin befann sig duon, samt resterande profiler i Viasat-studion hemma i Sverige där man trots omständigheterna gjorde en mycket stark insats med att rapportera kring mästerskapet.

Efter VM i Egypten finns dock ingen anledning att tro att de folkkära kommentatorerna har gjort sitt sista mästerskap. I och med att Nent Group har avtal för samtliga EM och VM ett antal år framöver, så kan vi ana att vi får höra Hellgren och Perlskog genom TV-rutan ett tag framöver.