Sveriges herrlandslag i handboll återvänder till Linköping i november 2024. Då ställs Sverige mot världsmästarna från Danmark i Saab Arena.

Efter sommarens OS i Frankrike väntar en ny landslagshöst för Handbollslandslaget. Redan nu har man säkrat en landskamp till hösten. Den 10 november 2024 spelar Sveriges herrar mot Danmark i Saab Arena i Linköping.

– Det är verkligen roligt att vi återigen får en handbollslandskamp till Linköping och Saab Arena. Varje gång vi har haft handboll där har intresset varit väldigt stort och att vi denna gång kommer att få se Sverige mot Danmark är en verklig bonus, säger Anders Thorén, evenemangschef på Visit Linköping, till Handbollslandslagets hemsida.

Landskampen är en del av EHF Euro Cup, där Sverige, Norge och Danmark deltar tillsammans med redan EM-klara Frankrike. Detta då de skandinaviska grannarna inte ingår i kvalet mot EM 2026 då man är gemensamma värdländer.

Biljetter till landskampen mellan Sverige och Danmark i Linköping går att köpa från och med den 24 maj på handbollslandslaget.se/biljetter.