Herrarnas andra gruppspelsomgång i den olympiska handbollen inleddes under natten svensk tid och redan nu har tre av dagens möten hunnit med att avverkas. Sverige ställer sig på planen först i eftermiddag, men vi tar här en titt på vad som skett under natten och morgonen.

Frankrike fick med sig sin andra seger i matchen mot Brasilien, som fortfarande står på noll poäng. Den första halvleken var något jämnare än den andra, men så fort Frankrike satte sin första boll hade de konstant ledning genom de 60 minuterna.

Argentina och Tyskland föll båda i sina öppningsmatcher, men i det interna mötet lyckades Tyskland få med sig sina första poäng. Argentina ledde matchen en bra bit in i den första halvleken, men under slutet av den andra kunde tyskarna dra iväg rejält.

Alldeles nyss avslutades även mötet mellan Egypten och Danmark, där de regerande VM- och OS-mästarna kunde få med sig sin andra seger för turneringen. Vinsten blev inte lika stor som den mot Japan och vid paus var det faktiskt Egypten som innehöll ledningen efter en mycket fin första halvlek. Först i den andra växte danskarna in i matchen på riktigt. Laget leder nu grupp B och Sverige har möjligheten att klättra förbi om man vinner dagens match mot Japan med mer än 21 mål.

>> Här hittar du alla matchresultat från turneringen