Handbollsdagen har startat med möten mellan bottenlagen i båda grupperna i herrarnas handbollsturnering. Sverige kliver in i sin fjärde match mot Egypten klockan 09:15 och redan nu för Spanien och Frankrike upp, där Frankrike just nu leder i halvtid. Här kommer en liten summering av de färdigspelade matcherna.

Brasilien fick med sig sina första poäng i turneringen efter sin seger mot Argentina. Laget tog snabbt greppet om matchen och hade vid ett tillfälle en ledning på tolv mål. Mot slutet lyckades Argentina sätta tio raka bollar och kunde snabbt komma ifatt. Men Brasilien lyckades ändå gå vinnande ur mötet.

Mötet mellan Bahrain och Japan blev i sin tur en jämnare historia, där det stod 16-17 vid paus. Bahrain lyckades dock dra ifrån något i den andra perioden och kunde på så sätt vinna matchen.