Fredagen bjuder på en fullspäckad VM-kväll där vi äntligen får svar på vilka två lag som kommer att göra upp om guldet i söndagens stora final. Här summerar vi allt du behöver veta för att kunna ta del av sändningarna från semifinalerna i handbolls VM 2023 på bästa sätt. 

Jyske Bank Boken i danska Herning äger nu fullt fokus som huvudarena för den avslutande finalhelgen. Efter Sveriges kvartsfinal-seger mot Tyskland är man nu ett av de fyra lag som fortfarande har möjligheten att ta plats på prispallen, där Frankrike är det sista hindret för att kunna garantera en medalj. Sverige kommer att spela den senare kvartsfinalen, detta då Danmark som värdnation får förtur till den tidigare och på så sätt får maximalt med tid att förbereda sig för sin kommande medaljmatch.

Tidigare samma dag spelas två placeringsmatcher på arenan, där segrarna går till kampen om femteplatsen samtidigt som förlorarna gör upp om placeringarna sju och åtta. Precis som medaljmatcherna spelas dessa matcher på söndag.

Streama semifinalerna kostnadsfritt

Har du inte tillgång till TV6 eller ett konto hos Viaplay finns möjligheten att följa matcherna hos de svenska spelbolagen. Band annat Bet365 erbjuder detta och det enda som krävs är att du har minst 1 krona insatt på ditt spelkonto, eller att du lagt ett spel under de senaste 24 timmarna.

Du kan skapa ett konto med hjälp av BankID och är på ett par minuter igång.

Sterama VM hos Bet365

Danmark-Norge

Datum: Fredag 15 december 2023
Avkast: 17:30
Spelplats: Jyske Bank Boxen, Herning, Danmark
Sändningen startar: 17:00
Kanal: TV6
Streaming: Viaplay
Kommentatorer: Anders Bjuhr och Claes Hellgren

Sverige-Frankrike

Datum: Fredag 15 december 2023
Avkast: 21:00
Spelplats: Jyske Bank Boxen, Herning, Danmark
Sändningen startar: 20:00
Kanal: TV6
Streaming: Viaplay
Kommentatorer: Anders Bjuhr och Claes Hellgren