MATCH: Sverige – Montenegro

 SPELTIPS: Sverige vinner + under 54.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20.30 11/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds   

2.30
SPELA HÄR!

Sverige ska avsluta Huvudrundan och spela sin sista match i Göteborg. Siktet på gruppseger blir nyckeln i mötet med Montenegro.

Det blågula landslaget är klart för kvartsfinal men siktar nu på gruppseger. Vid svensk seger mot Montenegro (en poäng räcker också) så är gruppsegern klar. Tomas Axnér var tydligt i Viaplay-studion att Sverige kommer att gå för seger för att avsluta på bästa sätt inför den fina Göteborgspubliken. För svensk del väntar Montenegro, ett landslag som själva förmodligen måste vinna för att nå kvartsfinal. Detta Montenegro är fysiskt som få andra landslag och spelar med hjärtat utanpå. Det blir ofta mycket ”stopp” när Montenegro spelar sitt fysiska försvarsspel där anfallet får börja om. Detta är inget Sverige uppskattar nämnvärt. Detta spås bli en ganska målsnål tillställning där båda nationerna spelat målsnåla kamper mot jämnt motstånd hittills i VM. Sveriges matcher mot Ungern och Kroatien har slutat med totalt 48 respektive 39 mål. För Montenegros del har det blivit 51 mål mot Kroatien och 42 mot Ungern.

Det svenska försvarsspelet har dessutom varit näst in till prickfritt, likaså målvaktsspelet. Med en hög fokusnivå från båda lagen är det inte mycket som talar för en svängig och öppen match med massa mål, utan snarare tvärtom. Visst att Sverige har spelare i toppform men man har inte den absoluta spetsen för att på något sätt köra över Montenegro, men man tros vinna denna kamp. Räkna med en jämn match där 3-4 mål skiljer lagen åt vid slutsignal. Förhoppningsvis drar Sverige det längsta strået för att säkra gruppseger, men man kommer att göra det i en RELATIVT målsnål match. Därför väljer jag att spela på seger för Sverige i en match som innehåller max 54,5 mål.

Till oddsen 2.30 gånger pengarna hos Bet365 är detta spel mycket bra då oddsen på svensk seger är lågt (1.18) och där Blågult ändå spelat målsnåla matcher mot liknande typ av motstånd.

Speltips: Sverige seger och Under 54.5 mål

Jag väljer att spela att svensk seger i en match där det görs totalt under 54,5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Ett fysiskt Montenegro.

  • Sverige är ett bättre lag och förväntas vinna.

  • Sveriges försvarsspel.

Spela här hos Bet365!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.