MATCH: Sverige – Brasilien

 SPELTIPS: Sverige vinner med minst 8 mål

 SPELSTOPP: 20:20 12/1

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

1,79
SPELA NU

Äntligen dags för VM och Sverige inleder mot Brasilien. Sverige har nu senast på slutet haft extremt bra tryck i sitt anfallsspel men tycker personligen att försvarsspelet måste höja sig ett snäpp eller två.

Brasilien är faktiskt såhär på förhand lite av ett lurigt motstånd, men Sverige ska vara på en helt annan nivå och jag räknar ju med att det kommer bli grymt tryck på Sveriges matcher!

Senast lagen möttes var faktiskt i OS 2016, så det var ett tag sedan. Men då vann Sverige också med 30-19. Ett resultat som absolut skulle kunna bli även ikväll. Jag tror Sverige kommer komma ut heltaggade och visst vill de bjuda hemmapubliken på en bra match.

Jag tror inte det heller finns risk för att man ”spelar av matchen”. Tre lag går vidare till mellanrundan och dem tar med sig inbördes resultat, så varje mål räknas! Extra skönt för Sveriges VM-premiär är att spelmotorn Gottfridsson och Oscar Bergendahl har fått klartecken och kommer kunna spela kvällens match.

Speltips: Sverige vinner med minst 8 mål

ComeOn erbjuder i dagsläget 1.79 på att Sverige vinner med handicapet -7.5. Alltså att Sverige vinner med minst 8 bollar och den tar jag utan att blinka!

  • Det råder stor klasskillnad mellan lagen och jag tror Sverige kommer köra över Brasilien!
RYGGA SVERIGE SOM VINNARE

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.