MATCH: Sverige – Kap Verde

 SPELTIPS: Sverige vinner med minst 14 mål.

 SPELSTOPP: 20:30 14/01

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds   

1.97
SPELA HÄR!

Dags för den andra matchen och man ställs nu mot Kap Verde och det här är en ”no-brainer” att Sverige bara ska vinna. Enkelt dessutom. 

Kap Verde kan i alla fall vara nöjda med att ha vunnit premiären. De inledde i alla fall med en vinst mot gruppens sämsta lag Uruguay.

Vi får se ifall de kan rå på Brasilien för att utmana om andraplatsen, men det känns inte särskilt troligt. Jag har iallafall väldigt svårt att se det.

Förra matchen så brände Sverige många lägen, men den helt underbara Pallicka i målet gjorde några helt fantastiska räddningar och visar återigen hur viktig han blir för Sverige i den här turneringen. Ni som såg matchen senast mot Brasilien fick också se hur skön stämning det var i Scandinavium. Brasilien höll sig faktiskt kvar i matchen längre än vad jag hade trott, men i andra så steppade Sverige upp och kunde vinna bekvämt.

Nu med premiärnerverna undanröjda och man möter ett betydligt lättare motstånd. 

1X2 marknaden är inget alternativ inför den här matchen. Mitt handicapspel satt i första matchen mot Brasilien och jag tänker att jag fortsätter på handicapspelet.

Expekt erbjuder i dagsläget 1.97 på handicapliret Sverige -13,5. Den tar vi! Tycker det är galet högt odds med tanke på motståndet.

Speltips: Sverige -13.5

Jag väljer att spela att Sverige vinner med minst 14 mål av en enkel motivering:

  • – Sverige är inte bara ett nummer större, utan det är flertalet steg större än Kap Verde och det här är en match Sverige bara ska vinna. Med första matchen avklarad mot brassarna och ett grymt tryck i arenan en lördagkväll. Visst kommer väl Sverige vilja bjuda publiken på en underhållande match?

Rygga spelet hos Expekt!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.