MATCH: Sverige – Frankrike

 SPELTIPS: Sverige vinner första halvlek

 SPELSTOPP: 21:00 15/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds   

2.95
SPELA HÄR!

Sverige ska spela semifinal i handbolls-VM. Frågan är om Blågult kan fortsätta imponera och knipa en finalplats när stora starka Frankrike står på andra sidan.

Det kommer att bli en rysare i Herning när ett svenskt landslag i toppform ställs mot Frankrike i VM-semifinal. Sverige har inga bra siffror mot Frankrike, det kan vi vara ärliga med. Sedan 2014 har inte Sverige vunnit en enda gång på elva matcher. Men i år är det något annorlunda i luften. Helt plötsligt är det rimligt att anta att Frankrike är skraja för Sverige och dess försvarsspel samt målvaktsspel.

Favoriter i semifinalen då: FRANKRIKE med stora bokstäver. Fransyskorna ligger på drygt 1.40 i odds hos spelbolagen på seger medan Sverige får nöja sig med fyra gånger pengen. Detta är väl inget dåligt. Alla vet att Sverige spelar bättre som underdogs historiskt och de får nu gå in till en VM-match utan något att förlora, vilket blir för första gången i turneringen.

Att spela på svensk seger kan vara lite riskfyllt men svensk ledning efter första halvlek kan vara spelvärt. Högt odds (2.95) och bra förutsättningar. Vi har i färskt minne en smått sinnessjuk första halvlek mot Tyskland med tio måls ledning, vi kan därtill lägga till att Frankrike spelat jämnt i första halvlek mot alla ”tuffa” landslag i detta VM inkluderat Slovenien, Norge och Tjeckien. Låt det vara en bra ståndpunkt för ditt spel hos Bet365. Det lägger åtminstone en ganska bra grund för att Frankrike själva inte kommer att sticka ifrån under första 30. Den svenska fokusnivån kan ta död på lite fransk nonchalans i första halvlek innan Frankrike möjligen spelar upp sig till andra halvan.

Till oddsen 2.95 blir det därför spel på svensk ledning efter första halvlek. Sedan får matchen bära vart den vill.

Speltips: Sverige vinner första halvlek

Jag väljer att spela att Sverige vinner första halvlek. Här är några orsaker till detta:

  • Sveriges insats mot Tyskland.

  • Frankrike brukar inte vinna stort i första halvlek.

Spela här hos Bet365!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.