MATCH: Urugay -Sverige

 SPELTIPS: Över 61.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20:30 16/01

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds   

1.87
SPELA HÄR!

Sverige är så klart fortsatt obesegrade detta VM. Vinst mot både Brasilien och Kap Verde. Det var nu senast en riktig överkörning mot Kap Verde i första halvlek, men i andra så drog Sverige ner på tempot ordentligt och man släppte in alldeles för billiga mål. Men man tog inte ut sig och man vann fortfarande väldigt bekvämt.

Nu möter man Uruguay, som är gruppens sämsta lag. Man gjorde som sagt en riktigt grym första halvlek och ledde med 19-8. Men förlorade andra med 15-19, bara för att man slog av på tempot och mer eller mindre ville spela av matchen bara.

Man möter nu ett Uruguay som Sverige kommer göra väldigt många och framförallt lätta mål mot. Men frågan är ju om dem lägger av om dem leder så stort i halvtid? Jag hoppas inte det.

Inför den här matchen så hittade jag ett riktigt intressant odds på Unibet där dem i dagsläget ger 1.87 på över 61.5 mål. Det spelet måste jag köra!

Speltips: Över 61.5 mål

Jag väljer att spela att det blir fler än 61 mål i matchen, motiveringen är:

  • Sverige, hemmanationen som har inlett riktigt bra spel och med det helt galna hemmatrycket möter man nu turneringens sämsta lag i mina ögon.

  • Att det råder klasskillnad är inget snack. Att det blir över 61.5 mål i matchen är ett bra spel när man ser på skillnaderna mellan lagen. Det som talar emot är om man slår av på tempot i andra, men även om dem slår av på tempot så kommer måla trilla in.
Rygga spelet hos Unibet!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.