MATCH: Sverige – Portugal

 SPELTIPS: Sverige -2.5 (Asian Handicap)

 SPELSTOPP: 20:30 22/01

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds   

1.95
SPELA HÄR!

Sverige är obesegrade i VM efter fem spelade matcher och är redan klara för VM-kvartsfinal. Blågult möter Portugal i en match där Sverige inte behöver poäng, men där man vill avsluta med seger i Scandinavium.

Imorgon kväll spelas den sista matchen för Sverige i Mellanrundan. Man är efter segern mot Island redan klara för kvartsfinal i VM, men är inte nöjda för det. Handbolls-VM.nu har pratat med flera spelare, Lucas Pellas, Jim Gottfridsson, Tobias Thulin bland andra, och alla dessa har sagt att Sverige kommer att gå för seger. Landslaget vill avsluta starkt inför den fantastiska handbollspubliken i Göteborg och kommer inte att ställa in skorna mot Portugal.

Detta bådar gott inför mötet, där Portugal är i behov av att inte förlora för att kunna nå kvartsfinal. Portugisernas hopp är naturligtvis att Sverige ska vara avslappnade då Sverige inte har något att spela för. Med detta i beräknandet är naturligtvis oddsen på svensk seger högre än vad det annars skulle ha varit. Cirka 1.50 gånger pengarna på svensk seger är bra, mot ett Portugal som är härligt och frejdigt men som saknar målvaktskvaliteten, erfarenheten och försvarsspelet, åtminstone i den klass som krävs för att slå Sverige. Till drygt två gånger pengarna kan man spela på att Sverige vinner med tre mål. Detta är ett bra spel, då Sverige kommer att gå för segern. Räkna med mycket speltid för vissa spelare som inte fått så mycket speltid hittills, spelare som kommer in med spelglädje.

Goda odds hos Unibet tillsammans med att Sverige vill gå in med momentum in till kvartsfinalerna gör att jag väljer att spela svensk seger med minst tre mål (Asian). Söndag i Scandinavium, mycket publik, uppbäddat för den sista folkfesten för den här gången i Göteborg.

Speltips: Sverige -2.5

Jag väljer att spela att Sverige vinner med minst tre mål.

  • Sverige vill vara obesegrade inför kvartsfinalerna, och ta med sig formen in.

  • Sverige är ett bättre lag än Portugal på alla positioner och vill bjuda på en fin avslutning i Göteborg.

Rygga spelet hos Unibet!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.