MATCH: Sverige – Egypten

 SPELTIPS: Sverige släpper inte in mer än 26 mål

 SPELSTOPP: 20:30 25/1

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

1,79
SPELA NU

Slutspel väntar i Stockholm och på Tele2 Arena. Sverige ska ta emot Egypten i en fysisk match, en match som Sverige enligt oddssättarna ska vinna ”enkelt”. Därför får man sikta på andra spel i VM-kvartsfinalen.

Blågult har imponerat stort hittills och Egypten likaså. Egyptierna förlorade dock mot Danmark med fem bollar, i en match där danskarna faktiskt var numret större matchen igenom. Detta bådade inte gott för oddsen på svensk seger inför mötet. Enligt spelbolagen och spelarna verkar Sverige som stora favoriter till kvartsfinalen på hemmaplan. Runt 1.30 gånger pengarna på Sverige är lågt mot ett tufft motstånd.

Men visst. 20 000 i ryggen på Tele2 Arena och ett formtoppat Sverige ska väl gå och vinna detta. Det svenska försvarsspelet har varit ”okej” under turneringen men målvaktsspelet har varit bländande. Imorgon väntar ett fysiskt Egypten som kommer att stå starkt i sitt försvarsspel, något som Sverige också behöver göra.

Tron på svensk seger är given men räkna också med en jämn och möjligen ”målsnål” match. Sverige har turneringens bästa målvakter hittills i Tobias Thulin och Andreas Palicka. Den sistnämnde lär inta sitt nya vardagsrum och vilja spika igen i huvudstaden. Lägg därtill att Egypten saknar sin storstjärna Yahia Omar (något man gjort hela turneringen) plus att Yehia Elderaa skadade fingret mot Danmark och kan (oklart ännu) vara borta från spel. Det försvagar i sådana fall Egyptens anfallsspel enormt.

Med bra odds på under-spel målmässigt så väljer vi att spela på att Egypten gör färre än 26.5 mål i matchen hos ComeOn.

Speltips: Egypten under 26.5 mål i matchen

ComeOn erbjuder i dagsläget 1.79 på att Egypten inte gör fler än 26 mål, ett bra odds för ett roligt spel!

  • Sveriges målvaktsspel.

  • Egypten saknar nyckelspelare.

RYGGA SPELET HÄR!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.