MATCH: Sverige – Ungern

 SPELTIPS: Under 52,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20.30 9/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds   

1.90
SPELA HÄR!

Dags för Huvudrundans andra match och Sverige kan bli klart för kvartsfinal. Men det lär inte bli målfyrverkeri i Scandinavium när Ungern väntar.

På lördagskvällen väntar ett tufft möte i VM när Ungern och Sverige möts i Göteborg. Matchen lär bli ganska jämn där Ungern fått sig en liten extratouch av energi efter Montenegros förlust mot Kroatien. Ungern har nu samma chans som Montenegro (ungefär) till att nå kvartsfinal och måste sikta på seger mot Sverige. Ländernas senaste sju möten har slutat i fyra resultat med under 50 mål totalt i matchen. Och det är dit vi siktar med detta speltips.

Sverige och Ungern är båda taggade till tårna för seger men detta lär inte göra det öppnare i anfallsspelet utan snarare tvärtom. Två bra målvakter, bra försvarsspel och en match som gäller ALLT. Det bäddar för högt fokus och bra kvalitet på handbollen, men också i inte alltför många mål. Sverige har under VM spelat en match med liknande karaktär när man besegrade Kroatien med 22-17 (sammanlagt 39 mål). Ungern har spelat en match av samma karaktär vid förlusten mot Montenegro till 18-24 (sammanlagt 42 mål). Det blir jämna matcher mellan bra lag och mindre målrikt. Låt detta bli en positiv tanke inför mittenmötet i Huvudrundan där Sverige är ganska stora favoriter till seger.

Till oddsen 1.90 hos Bet365 är just underspelet spelvärt sett till oddsen (1.20) på svensk seger.

Speltips: Under 52,5 mål i matchen

Jag väljer att spela under totalt 52,5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Historiska resultat.

  • Mycket står på spel och fokus blir på försvarsspelet för båda lagen.

Spela här hos Bet365!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.