MATCH: Danmark – Frankrike

 SPELTIPS: Danmark vinner

 SPELSTOPP: 14.00 7/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.60
Betsson
SPELA HÄR!

Det är dags för OS-final mellan två av handbollens absolut största giganter på hemsidan. Frankrike mot Danmark där de röda är favoriter till att ro hem guldet.

Vilken OS-final vi kommer att få se i Tokyo på lördag. Frankrike har visat fin form i slutspelet och ställs mot den orubbliga dansken. Danmarks vikingaskepp har endast gungat till lite vid ett tillfälle och det var i förlusten mot Sverige. Då var Danmark redan klara gruppetta och såg inte ut att gå för fullt för att vila spelare till kvartsfinalen.

Och visst är det Danmark som är favoriter i finalen, ganska stora till och med. Det med all rätta. Danmark har ett helt fruktansvärt bra och brett lag att ställa på banan. Förbundskaptenen Nikolaj Jakobsen kan se sin målvakt Niklas Landin rädda allt, inte minst när det gäller som mest samtidigt som Mikkel Hansen bara tar tag i matchen när det behövs. Dessa två spelare kommer att bli avgörande för ännu ett danskt guld.

Danmark har förmågan att spela precis så som stunden kräver och det kommer också att bli avgörande i finalen. Dansk seger, mark my words.

Speltips: Danmark vinner matchen

Jag väljer att spela att Danmark vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Danmark har sett väldigt stabila ut

  • Frankrike har övertygat, men kanske också överraskat vilket bäddar för ett jämnare Danmark

  • Niklas Landin och Mikkel Hansen kommer att vara bäst när det gäller

Spela Danmark som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.