MATCH: Sverige – Danmark

 SPELTIPS: Danmark vinner

 SPELSTOPP: 14.30 1/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.30
Betsson
SPELA HÄR!

Danmark blir Sveriges sista motståndare i gruppspelet innan det är dags för kvartsfinal. Tuffast möjliga motstånd för de svenska herrarna.

Förlust mot Egypten senast och tre inte speciellt övertygande segrar för Sverige. Det bäddar tyvärr för förlust mot världens bästa landslag Danmark i den sista gruppspelsmatchen. Danmark har imponerat, precis som det sett ut de senaste åren. Bredden och spetsen i Danmark gör att de är stora favoriter till OS-guldet och lagen från den andra gruppen stretar för fullt för att slippa dansken i kvartsfinal.
Sverige spelade en bra träningsmatch mot Danmark inför OS, som det officiella genrepet. Tyvärr blev det förlust för svenskarna borta i Danmark efter en stark dansk avslutning, men Sverige pressade de rödvita då. Men nu är det andra bullar. Sverige har inte presterat på en hög nivå hittills, trots tre segrar, och det finns inte mycket som pekar på att Sverige har en bättre form än i VM-finalen senast lagen möttes i ett stort mästerskap.
Danmark kommer att vinna denna match, det är jag övertygad om. Sverige kan förhoppningsvis täppa till matchen en aning för att behålla självförtroendet. Och sen får vi väl ta och slå Danmark i slutspelet lite senare, men på söndag blir det förlust. Mikkel Hansen, bröderna Landin och övriga är för starka, tyvärr.

Speltips: Danmark vinner matchen

Jag väljer att spela att Danmark vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har tappat formen

  • Danmark har sett otroligt starka ut och har en historisk fördel

  • Niklas Landin och Mikkel Hansen blir nycklar i den danska segern

Spela Danmark som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.