MATCH: Sverige – Bahrain

 SPELTIPS: Över 53.5 mål

 SPELSTOPP: 07.15 24/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.98
Betsson
SPELA HÄR!

Det är äntligen dags för OS-handboll när Sveriges herrlandslag tar emot Bahrain i premiären. En match som förhoppningsvis innehåller många mål.

Sverige inleder OS-turneringen med att ställas mot Bahrain. Sverige är favoriter i matchen och bör hitta en väg till seger. Den regerande världstvåan har sett bra ut även inför OS när man var nära att knäppa Danmark på näsan och det spel som Glenn Solberg har planterat i Sverige har satt sig.

Snabba kontringar är ett av Sveriges stora vapen, det gör att man är ett målrikt lag när man kontrar med kantspelare, inte minst den berömda vänsterkanten med Hampus Wanne eller Lucas Pellas. Men även Bahrain är ett skickligt lag som bör kunna ställa till lite problem mot Sverige. Framför allt Ali Merza är blir ett hot mot det svenska försvarsspelet. Tipset är att matchen blir en målrik sådan. Sverige förväntas vinna med några bollar i hand och det vore inte mig emot om det blev många mål i matchen. Att spela Sverige som rak seger är orimligt, då de ligger på bara lite mer än en gånger pengarna. Därför satsar vi på att det blir många mål. Sveriges frejdiga offensiv och spelglädje kommer att utmanövrera Bahrain och till drygt två gånger pengarna så är det väldigt spelvärt att spela över 53.5 mål i matchen.

Speltips: Över 53.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 53.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Bahrains svaga defensiv

  • Sveriges frejdiga kontringsspel

  • Bahrain har gott om hot framåt

Spela över 53.5 mål hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.