MATCH: Sverige – Japan

 SPELTIPS: Över 65.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 14.30 26/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.82
Betsson
SPELA HÄR!

Sveriges herrar stod för en målrik tillställning mot Bahrain. I den andra gruppspelsmatchen mot Japan lär det återigen bli en hel del nätrassel. 

Det blev ingen speciellt bra premiär för Sverige men segern mot Bahrain togs till slut i hamn. Nu har Sverige ännu ett ”enkelt” motstånd framför sig när man ställs mot Japan. Japanerna blev överkörda av Danmark i premiären och har inte ett speciellt bra lag att ställa på planen. Man har några ganska bra spelare men bredden finns inte där. Precis som mot Bahrain så är rak seger för Sverige knappt spelbart. Därför går vi på målen här igen.
Sverige bör och behöver göra mycket mål i matchen. Främst för att visa sig själva och landet som finns bakom att man blir att räkna med i turneringen. Danmark gjorde 47 mål på Japan och släppte in 30, det finns ingen anledning till att tro att det inte kan bli lika målrikt i Sveriges match. Framåt vet vi att Sverige är starka, och egentligen även i försvaret (undantaget matchen mot Bahrain), men det kommer att bli en öppen match som bjuder på mål för Japan också.
Därför spelar jag på att det blir över 65.5 mål i matchen hos Betsson.

Speltips: Över 65.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att det blir över 65.5 mål totalt i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Japan är ihåliga bakåt

  • Sverige behöver bevisa sig för sig själva och vara bättre än mot Bahrain

  • Det lär bli en öppen match med mycket kontringsmål

Spela över 65.5 mål hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.