MATCH: Sverige – Ryska Olympiska Kommittén

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 07.15 27/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds   

4.00
Leovegas
SPELA HÄR!

Dags för match två för vårt kära damlandslag i OS. Premiären blev till en enkel seger för Sverige och varför skulle inte ännu en skräll vara på sin plats.

Vilken premiär av Sverige! En enkel seger mot ett förvisso ganska skakigt Spanien. Men det går att se att Sverige har fått ordning på spelet efter att Tomas Axnér fått lite mer tid att jobba med laget. Målvaktsspelet och försvarsspelet var bländande sist, Spanien fick skjuta mycket från långa avstånd och där är Johanna Bundsen för bra för att släppa in många mål.

Offensivt så var svenskorna betydligt mer kreativa än tidigare. De anföll från kanter, från mittsex och från nio meter på ett varierande sätt. Om försvarsspelet sitter lika bra mot det ryska laget och även anfallsspelet, då kan Sverige skrälla rejält. Ryssland är ett av de bästa länderna i världen och är stora favoriter i matchen. Men det är spelvärt till fyra gånger pengarna att tro på vårt kära landslag.

Rysslands premiärmatch mot Brasilien var långt ifrån övertygande och det blev oavgjort. Nu gjorde Brasilien å sin sida en mycket bra insats, men det visar också att Sverige har alla möjligheter i världen att skrälla. Därför spelar jag på svensk vinst till 4.00 gånger pengarna hos LeoVegas.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige imponerade stort i premiärmatchen

  • Sverige trivs som underdogs

  • ROC imponerade inte alls i premiären mot Brasilien

Spela Sverige som vinnare hos LeoVegas

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.