MATCH: Sverige – Portugal

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 04.00 27/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.65
Betsson
SPELA HÄR!

Sverige har nu spelat sina två ”enklaste” matcher i gruppen. Inför mötet med Portugal så gäller det att steppa upp en aning för att fortsätta på det vinnande spåret.

Det har inte varit någon drömstart för Sverige på OS, trots två segrar mot Bahrain och Japan. Men spelet har inte varit övertygande hittills, vilket vi hoppas få ändring på. Portugal kan därför bli en bra motståndare för Sverige. Portugiserna har sett ut att vara låga på självförtroende efter att man inledde med förlust mot Egypten med sex bollar följt av en knapp seger över Bahrain.

För Sveriges del gäller det att få igång försvarsspelet framför allt. Känslan är att det är nu som det kommer att ske. Två segrar är bra, men Sverige behöver en vinst mot Portugal för att skaffa sig ett bra utgångsläge inför de två tuffare avslutningsmatcherna mot Danmark och Egypten. Sverige har ett bättre lag än Portugal även fast portugiserna har ett par stycken ljusglimtar i laget och en spännande framtid.

Sveriges kontringar kommer återigen att bli viktiga. Om Hampus Wanne är lika bra som i inledningen av turneringen så har Sverige mycket vunnet. Sveriges stabilitet kommer att bli avgörande. Därför spelar jag på rak seger för Sverige till 1.65 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sveriges stabilitet blir avgörande

  • Portugal har dåligt självförtroende efter en skakig start

  • Hampus Wanne flyger fram i OS

Spela Sverige som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.