MATCH: Sverige – Frankrike

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 14:30 29/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Leo Vegas

Odds   

2.40
Leovegas
SPELA HÄR!

Sverige har inlett detta OS på ett riktigt imponerade sätt. Först blev det seger mot Spanien följt av en riktig överkörning mot regerande OS-mästarinnorna Ryssland. I och med detta har Sverige skaffat sig ett riktigt bra läge när man nu ska ställas mot ytterligare en stark nation i form av Frankrike. 

Sverige inledde OS med att besegra Spanien i sin premiär med 31-24 i en match där Sverige fick till både försvarsspel och anfallsspelet. Det var en imponerade insats men även ett blekt Spanien som inte kom upp i den standard man är van att se.

Denna match följdes sedan upp av en överkörning mot regerande OS-mästarinnorna Ryssland. Det var en match där Sverige visade hela sitt register och spelade underbar handboll under hela matchen. Resultatet slutade till sist med en Svensk seger med klara 36-24. Extra roligt att Sverige såhär tidigt i turneringen fått igång sina olika nyckelspelare både offensivt och defensivt detta bådar gott inför framtida matcher i OS.

Frankrike å andra sidan har inlett OS svagt. Man är en riktigt stark nation på pappret och anses vara en av de stora favoriterna att vinna hela turneringen. Men i inledningen av OS har man inte imponerat nämnvärt. Man inledde med att vinna med uddamålet mot Ungern där man i slutet av matchen höll på att tappa sin ledning och segern. I den andra matchen föll man mot Spanien i en insats där Frankrike var väldigt bleka. Det är med andra ord drömläge för svenskorna att kunna vinna för första gången mot Frankrike sedan EM 2014.

Absolut så spelar jag en del med hjärtat då jag väljer att spela på Sverige i en match där man återigen är underdogs. För trots att Sverige inlett otroligt starkt så är Frankrike på pappret ett starkare lag. Men Sverige visade i sin match mot Ryssland att man kan störa även de bästa lagen och till och med spela ut dessa nationer.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har imponerat stort i inledningen av turnerigen

  • Sverige har fått igång sina nyckelspelare tidigt i turneringen

  • Frankrike har inlett OS svagt

Spela Sverige som vinnare hos LeoVegas

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.