MATCH: Brasilien – Sverige

 SPELTIPS: Över 54.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 09:15 31/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.80
Betsson
SPELA HÄR!

Sverige har inlett OS med tre raka matcher utan förlust. I senaste matchen mot Frankrike så var det målvakten Jessica Ryde som i räddade poängen genom att rädda en straff i slutsekunden och Sverige fick med sig ett lika resultat. Sveriges insatser i inledningen gör att man toppar sin grupp inför den fjärde matchen mot Brasilien. En match som jag tror kommer bli målrik. 

Sverige inledde OS med dunder och brak genom att först besegra Spanien och sedan regerande OS-mästarinnorna Ryssland. Man gjorde det även på ett otroligt imponerade sätt och Sverige fullkomligt bombade in mål i dessa två matcher. Även om Frankrike gjorde Sverige en stabil insats vilket lätt till att Sverige efter tre matcher nu toppar en jämn grupp.

Nu väntar Brasilien som har blandat och gett i detta OS. Men man har ändå skrapat ihop tre poäng och är fortfarande med i racet om en slutspelsplats. Det som framförallt är genomgående för både Sverige och Brasilien är att de varit inblandade i målrika matcher under OS.

Något som jag även tror kommer vara fallet i matchen mellan Sverige och Brasilien. Inget av lagen har fortfarande säkrat avancemang och kommer behöva gå för seger. Sverige har dock råd att förlora och ändå ha allt i egna händer inför sista gruppspelsmatchen. Det är dock tveksamt om Brasilien har råd att förlora matchen mot Sverige om man inte ska behöva sitta med kniven mot strupen i den sista gruppspelsmatchen.

Jag tror detta kommer bli en underhållande och målrik match så därför kommer jag välja att spela över 54.5 mål i matchen.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Det är två målglada som ställs mot varandra

  • Sveriges alla tre OS-matcher har slutat med över 54.5 mål

  • Sverige har i snitt gjort 31,6 mål framåt under OS. Brasilien å andra sidan snittar 28 mål framåt.

Spela över 54.5 mål i matchen hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.