MATCH: Sverige – Spanien

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 06.15 3/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

2.70
Betsson
SPELA HÄR!

Sverige tog sig vidare till slutspel efter att ha vunnit fyra av fem matcher i gruppspelet. Detta gav en tredjeplats i gruppen och nu väntar Spanien i en kvartsfinal. Ett tufft motstånd men absolut ingen omöjlig uppgift och jag tror Sverige kommer gå segrande i den här kvartsfinalen. 

Sverige har väl inte haft de mest imponerade spelet under mästerskapet även om matchen mot Danmark var en bra insats. Men resultatet har ändå gått Sveriges väg fast man inte spelat på topp. Det är ett styrkebesked nu när slutspelsmatcherna börjar och det riktiga allvaret inleds. Nu är det vinna eller försvinna som gäller det svenska herrarna och första hindret mot en OS-final är alltså Spanien.
Detta är en match där Sverige kommer ut på planen som underdogs och det tror jag passar Sverige perfekt. Man brukar lyfta sig lite extra när det kommer till matcher likt denna. Sverige har dock haft otroligt svårt mot just Spanien de senaste åren och man har faktiskt inte vunnit en match mot Spanien sedan 2014. Men ska man bryta en sån negativa trenden så ska det väl ändå ske i en  kvartsfinal i OS. Jag tror det kommer bli en tuff och jämn match men där jag tror Sverige till sist kommer gå segrande och ta sig vidare till semifinalen. Oddset 2.70 på att Sverige vinner match tycker jag också är ett väldigt spännande odds som jag tycker är helt klart spelvärt.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige brukar lyfta sig när det kommer till matcher likt detta

  • Sverige gjorde en riktigt bra insats mot Danmark senast

  • Väldigt fint odds på att Sverige ska vinna

Spela Sverige som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.