MATCH: Sverige – Sydkorea

 SPELTIPS: Över 57.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 10.00 4/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.90
Betsson
SPELA HÄR!

Slutspelet börjar för de svenska OS-damerna som imponerat under gruppspelet. Nu ställs man mot ett Sydkorea som man är stora favoriter mot där en förmodat målrik tillställning väntar.

Svenskt drömmotstånd i kvartsfinalen efter att man lyckades knipa förstaplatsen i gruppen. Sydkorea är ingen motståndare som bör skrämma Sverige på något sätt efter denna start på OS. Sen är det kvartsfinal och allting kan hända, men det svenska laget är bättre på alla positioner och är därmed stora favoriter hos alla spelbolag.

Den svenska offensiven har varit mycket bättre än under EM i vintras och Tomas Axnér har fått ordning på det mesta. När Anna Lagerquist är hel och får speltid så är det svenska försvarsspelet i stort sett prickfritt. Sydkorea har gjort mycket mål under OS men också släppt in fruktansvärt mycket. 31 mål mot Angola i den sista gruppspelsmatchen vittnar om ett svagt sydkoreanskt försvarsspel som Sverige ska och bör utnyttja.

Det händer saker när Sydkorea spelar handboll, full fart och mycket mål. Vilket talar mycket för en målrik match. Sydkorea gjorde 36 mål mot Nederländerna men släppte in 43, bland annat, under gruppspelet.

Sverige är bättre på alla punkter och har skapat sig ett drömläge för att nå medalj i OS. Sverige är bra framåt och Sydkorea likaså, därför väljer jag att spela över 57.5 mål i matchen hos Betsson.

Speltips: Över 57.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 57.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sydkorea är ett målrikt lag i båda ändar

  • Sverige har en glimrande offensiv

  • Båda lagen har gjort mycket mål framåt i turneringen

Spela över 57.5 mål hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.