MATCH: Spanien – Danmark

 SPELTIPS: Danmark vinner

 SPELSTOPP: 14.00 5/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.42
Betsson
SPELA HÄR!

Det är dags för semifinal i OS där den regerande världsmästaren Danmark tar emot Sveriges kvartsfinalmotståndare Spanien i ett möte där danskarna är favoriter.

Sverige fick se sig slagna av Spanien i en match där Sverige var det bättre laget över 60 minuter. Ett starkt målvaktsspel från spanjorerna tillsammans med svenska misstag bäddade dock till slut för en spansk seger. Nu ställs Spanien mot Danmark, som inte visat något tecken under turneringen på att man är sämre än under VM-guldet i vintras. Förutom i förlusten mot Sverige i gruppspelets sista match då möjligtvis, men då med de förutsättningar som rådde till den matchen.

Danmarks målvaktsspel med Möller och Landin är outstanding. Det enda par som kan mäta sig med det är möjligtvis just Spaniens. Men där tar det stopp för spanjorerna. De har Raul Entrerrios som styr allt i Spanien och på en bra dag är han fortfarande en av världens bästa spelare. Men Danmark då? De har inga dåliga dagar. Mikkel Hansen är bäst i världen och det just hela tiden. Anfallsspelet är frejdigt och självklart och försvarsspelet likaså. Danmark kommer att vinna OS-guld och därmed också slå Spanien i semifinal, det är min starka övertygelse.

Därför spelar jag Danmark som vinnare till 1.42 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips: Danmark vinner matchen

Jag väljer att spela att Danmark vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Danmark har sett ruskigt vassa ut

  • Spaniens erfarenhet räcker inte hela vägen

  • Danmark har fler toppspelare

Spela Danmark som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.