MATCH: Frankrike – Brasilien

 SPELTIPS: Frankrike vinner

 SPELSTOPP: 07.00 1/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds   

1.22
Snabbare logga
SPELA HÄR!

Handbolls-VM är nu igång och grupp B med de regerande mästarna Frankrike ska gå in i turneringen. Regerande mästarna får tufft motstånd direkt i premiären. 

Frankrike inleder sitt VM spelande med att möta Brasilien, grupp B är en tuff grupp som även innehåller nationer som Danmark och Tyskland så det gäller för länderna att vara på tå direkt från start för att inte tappa värdefulla poäng

Frankrike som under veckan har laddat upp genom att vinna Japan Cup kommer till spel med ett intressant lag. Här finns rutin i form av Alexandra Lacrabere men även ungdomlig speed med spelfördelaren Méline Nocandy.
Det ska bli spännande att se vilka av de 20 spelarna som förbundskapten Olivier Krumbholz väljer att ta ut i den slutgiltiga truppen.
Brasilien har även dom deltagit i Japan Cup med blandade resultat. För att Brasilien ska kunna störa Frankrike så krävs det att försvaret /målvaktsspelet kommer upp på en riktigt hög internationell nivå.
Under Japan Cup fungerade inte försvarsspelet, och av den anledningen väljer jag att spela på en fransk seger till oddset 1.22 hos snabbare.

Speltips: Frankrike vinner matchen

Jag väljer att spela att Frankrike vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Frankrike är regerande mästare och har massor med kvalitet i laget

  • Frankrike har sett stabila ut inför VM och laddade upp med att vinna Japan Cup

  • Brasilien har sett svaga ut bakåt inför VM och med Frankrikes världsstjärnor stormades mot sig kommer det bli en svettig match för Brasiliens försvar

Spela Frankrike som vinnare hos snabbare

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.