MATCH: Sverige – Rumänien

 SPELTIPS: Sverige + över 51.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 12.30 10/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

Odds   

2.01
No Account Bet logga
SPELA HÄR!

Sveriges riktigt imponerade upphämtning mot Spanien som resulterade i ett lika resultat mot Spanien gör att semifinalhoppet fortfarande lever. Men då krävs det seger mot Rumänien och det helst med ett par mål i marginal då Spaniens målskillnad är betydligt bättre än Sveriges. 

Sverige såg totalt uträknade ut mot Spanien efter första halvlek. En halvlek där ingenting i det svenska spelet stämde och Spanien hade en ledning på 14-8. Men Sverige gick ut i den andra halvleken och visade att svenskorna är ett lag att räkna med när spelet stämmer. Sverige hämtade upp underläget och matchen slutade 28-28. I och med resultatet så lever hoppet för en semifinalplats för Sverige.

Men då krävs det att Sverige vinner sina återstående matcher mot Rumänien och Montenegro samtidigt som Spanien tappar poäng mot Japan eller Ryssland, och att Sverige tar igen 18 mål på spanjorskorna. Inget optimalt läge men chansen lever fortfarande.

I matchen mot Rumänien så ska Sverige vara favoriter och det är också tydligt att så är fallet vad gäller oddsen. Seger för Sverige ger just nu 1.17 och seger för Rumänien ger 6.20.

Rumänien har inlett mellanrundan med förlust mot Ryssland och i och med att laget gick in i mellanrundan med 0 poäng så är deras chanser att nå semifinalplats obefintliga.

Kan Sverige spela som laget gjorde i andra halvlek mot Spanien och inte som i första halvlek så ska en seger inte vara några bekymmer. I och med att svenskorna helst ska vinna med ett par mål så gäller det att Sverige är aggressiva och sätter sina lägen. Sverige har även visat under VM i matcher som mot Spanien och Japan att de lyfter sig när det väl gäller.
Så att Sverige vinner och att det totalt blir över 51.5 mål i matchen ser jag inte som någon omöjlighet. Detta spelet ger 2.01 hos No Account Bet.

Speltips: Sverige vinner + över 51.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner + över 51.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är det bättra laget och ska vinna matchen, andra halvlek mot Spanien var riktigt bra

  • Sveriges 5 senaste matcher i mästerskapet har blivit över 51.5 mål

  • Sverige måste gå för seger och helst vinna med ett par mål för att ta igen målskillnaden på Spanien

Spela Sverige + över 51.5 mål i matchen hos ComeOn

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.