MATCH: Tyskland – Sverige

 SPELTIPS: Över 53.5 mål

 SPELSTOPP: 06.30 13/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds   

1.80
888 Sport logga
SPELA HÄR!

Det blev ingen semifinalplats för det svenska landslaget, förlusten mot Montenegro gör nu att Sverige istället ställs mot Tyskland i en placeringsmatch om 7-8:e platserna. Även Tyskland missade semifinalen på målsnåret då laget föll mot Norge med 32-29 i den avgörande matchen. 

Båda lagen har stundtals spelat fin handboll men för att sedan sjunka ner i svackor som gjort att laget tappat spelet i matcherna. Detta har lett till att istället för att lagen spelar semifinal så blir det istället ett möte om placeringar.

Det känns lite som att luften har gått ur båda lagen efter missat avancemang och att båda lagen helst bara vill spela av matchen. Även om de utåt säger att matchen är viktig för OS-kval lottningen så känns det som att lagen mest bara vill lägga det här mästerskapet bakom sig och blicka framåt.

Detta kommer göra att jag tror det kommer bli en riktigt öppen match där båda lagen bara kommer köra på och inte direkt ha något att förlora, det kan även bli så att det roteras en hel del i lagen och spelare som inte fått visa upp sig så mycket under mästerskapet kommer att få chansen.

Så jag kommer att spela att det blir över 53.5 mål i matchen, lite omotiverade lag gör att det kan slarvas en del och enkla mål kommer då att komma till, lagen har även spelat många matcher under mästerskapet som har slutat över 53.5 mål totalt så att det ska hända igen känns inte orimligt. Att oddset på att det blir över 53.5 mål just nu ligger på 1.80 hos 888sport skadar inte heller då jag helt klart tycker de har bra spelvärde.

Speltips: Över 53.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att det blir över 53.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Luften gick lite ur lagen efter att de inte kvalificerade sig för semifinal. Finns chans att lagen luftar spelare och att det blir mycket mål

  • Senast lagen möttes blev det 57 mål

  • Båda lagen har varit inblandade i målrika matcher under mästerskapet

Spela över 53.5 mål i matchen hos 888sport

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.