MATCH: Chile – Sverige

 SPELTIPS: Under 55.5 mål 

 SPELSTOPP: 20:30 16/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Nordicbet

Odds   

2.10
Nordicbet
SPELA HÄR!
Sverige kom till sin premiärmatch med en hel del frågetecken. Sverige består av ett lag med massor med debutanter och att sedan hela uppladdningen blev förstörd av covid-19 gjorde att ingen riktigt visste vart Sverige stod. När det sedan blev klart att Sverige inte skulle ställas mot Tjeckien då de tvingades hoppa av VM och istället fick möta Nordmakedonien blev frågetecknen kring Sverige än större. Men Sverige visade prov på styrka och gick ut och körde över Nordmakedonien och vann enkelt med 32-20. I gruppspelets andra match väntar Chile, en motståndare Sverige bara ska vinna över.  
Chile är gruppspelets klart svagaste lag och här ska det inte handla om Sverige ska vinna eller inte, utan hur stora siffrorna till Sveriges fördel kommer bli. Kollar man oddsen inför så erbjuder många spelbolag inte ens spel på att Sverige ska vinna. Och de som gör det har Sverige att vinna till oddsen 1.01, 1.02 och som högst 1.03. Det betyder alltså att om du satsar 100 kronor får du 3 kronor i vinst om Sverige skulle vinna. Så stora favoriter är alltså Sverige.
Men att spela Sverige ska vinna matchen är lönlöst de ger inga pengar och det är något som bara ska ske. Jag väljer istället att vända blicken mot målspelet. Där jag tror att det inte kommer bli överdrivet mycket mål i matchen, under 55.5 mål tror jag mer exakt. Detta då Sverige inte kommer att behöva bomba fullt och kan rotera spelare och inte behöva driva upp tempot. Sen kommer Sverige inte få speciellt mycket draghjälp av Chile när det kommer till målskyttet vilket gör att jag tror målsiffrorna kommer att hållas nere.
Så mitt spel blir under 55.5 mål i matchen till oddset 2.10

Speltips: Under 55.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att under 55.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige kommer inte behöva gå fullt för att vinna den här matchen

  • Chile kommer inte bidra med speciellt många mål

  • Sverige kommer rotera spelare och spara sig till matchen mot Egypten

Spela under 55.5 mål i matchen hos Nordicbet

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.