MATCH: Qatar – Japan

 SPELTIPS: Japan vinner

 SPELSTOPP: 15:30 17/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

2.90
Betsson
SPELA HÄR!

Japan skrällde rejält i premiäromgången och kryssade mot Kroatien. Nu väntar match mot Qatar där en ny skräll är på sin plats.

VM fick två skrällar av det större lagret under fredagen när Brasilien spelade oavgjort mot Spanien och Japan lyckades med samma bedrift mot EM-finalisten från ett år sedan, Kroatien.

Japan ställs nu i nästa omgång mot Qatar, och har med sig ett gott självförtroende efter den oavgjorda matchen mot en av turneringens favoriter. Även Qatar tog viktiga poäng i premiärmatchen mot Angola, men imponerade inte på något sätt.

Om Japans isländska förbundskapten Dagur Sigurdsson kan fortsätta få ut lekfullheten och explosiviteten i detta japanska lag, blir det spännande att fortsätta se dem i turneringen. Inte minst mot Qatar.

Qatar är favoriter i matchen trots premiärmatcherna, och hade förmodligen haft ännu lägre odds på vinst, om inte Japan visat styrka mot kroaterna. Men i och med att oddsen fortfarande ligger högt på Japan, så väljer jag att spela vinst för japanerna till 2.90 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips: Japan vinner matchen

Jag väljer att spela att Japan vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Qatar imponerade inte i premiären

  • Japan imponerade stort mot Kroatien

  • Höga odds på Japan, som utan tvekan kan skrälla

Spela Japan som vinnare

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.