MATCH: Sverige – Belarus

 SPELTIPS: Sverige -2.5 

 SPELSTOPP: 20:30 20/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.82
Betsson
SPELA HÄR!

Det har blivit dags för huvudrundan och Sverige har skaffat sig ett riktigt drömläge att ta sig vidare till kvartsfinalerna. Efter tre raka segrar så kommer Sverige som ensamt lag in till mellanrundan med maximala fyra poäng.

Sverige har verkligen visat under gruppspelet att många nog underskattade förmågan hos de svenska spelarna. Efter alla avbrott och nej tack som Sverige fick plus en uppladdning som blev helt förstörd så var det många som hade räknat bort Sverige helt i det här mästerskapet. Men oj vad de har visat motsatsen och framför allt i den sista gruppspelsmatchen mot Egypten som är en av favoriterna under mästerskapet. Sverige låg under i paus men reste sig starkt och tog hem en viktig seger som även satte Sverige i ett drömläge för att ta sig vidare från mellanrundan.
För lagen som kommer till mellanrundan från grupp H, Slovakien, Ryska förbundslaget och Belarus har alla tagit poäng av varandra och inget av lagen har imponerat speciellt mycket. Detta har gjort att inget av lagen kommer till mellanrundan med lika många poäng som Sverige har i ryggen.
Men för att Sverige ska fortsätta ha ett bra läge inför de avgörande matcherna så krävs det seger mot Belarus som är de svagaste av dem tre lagen som tog sig vidare från grupp H.
Det är dock en uppgift som jag tror Sverige kommer klara av. Man har visat under gruppspelet att man kan avgöra matcher på andra sätt än att bara kontra sönder motståndare och även om spelarna själva anser att de inte är favoriter i någon match. Så tycker jag de ska ska vara rätt stora favoriter i matchen mot Belarus. Absolut det är ett helt okej motstånd men inte på långa vägar lika bra som Egypten som Sverige besegrade i gruppspelet.
Så jag tror på en svensk seger och det är med ett par bollar i marginal så därför väljer jag att spela Sverige -2.5 alltså att Sverige vinner med minst 3 mål.

Speltips: Sverige -2.5

Jag väljer att spela Sverige -2.5. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har imponerat såhär långt under mästerskapet

  • Belarus har blandat och gett under gruppspelet

  • Sverige har visat att man har många olika anfallsvapen att ta till vilket man visade framförallt senast mot Egypten

Spela Sverige -2.5 hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.