MATCH: Danmark – Qatar

 SPELTIPS: Över 54.5 mål

 SPELSTOPP: 20:30 21/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds   

1.85
William Hill logga
SPELA HÄR!

Gruppspelet är nu avklarat och lagen har klivit in i mellanrundan. För Danmarks del så blev det full pott i gruppspelet och man tar steget in i mellanrundan som gruppetta, för Qatar är situationen knivigare och ska man ha något med kvartsfinalplatsen att göra krävs det nog en skräll i den här matchen och att man vinner mot favoriten Danmark.

Danmark har än så länge levt upp till de förväntningar som fanns på nationen innan mästerskapet. Man har gått ut och städat av sina motståndare och man har även gjort de på ett imponerade sätt. Det som imponerar mest är de många målskyttar som Danmark har visat upp.

Danmark är även en av nationerna med sina 104 mål i gruppspelet som gjort flest mål. Bara Ungern på 107 och Slovenien på 105 har gjort fler mål än Danmark.

För Qatar har det varit mer upp och ner, man vann sina två inledande matcher mot Angola och Japan även om de fick slita onödigt mycket i båda matcherna. Mot Kroatien blev det sedan förlust med 26-24 och Qatar tar därmed med sig två poäng till mellanrundan. Så för att Qatar ska kunna ta sig förbi antingen Kroatien och Danmark så behöver Qatar nog gå fullt i mellanrundan vilket alltså betyder att de måste vinna matchen mot Danmark om drömmen om kvartsfinalen ska leva vidare.

Det är dock en uppgift jag inte tror Qatar kommer klara av, man har de senaste åren tappat mot sin topp man hade och Danmark ska vara numret förstora i den här matchen. Men större mirakel har hänt än att Qatar skulle kunna skaka Danmark.

Senast lagen möttes var det en målfest och slutade med 61 mål, jag tror även denna match kommer innehålla mycket mål och väljer därför att spela på över 54.5 mål i matchen.

Speltips: Över 54.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 54.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två målglada lag möter varandra

  • Danmark snittade imponerade 34,6 mål per match i gruppspelet

  • Om Qatar ska ha något med kvartsfinalplatsen att göra krävs vinst i den här matchen

Spela över 54.5 mål i matchen hos William Hill

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.