MATCH: Slovenien – Sverige

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 20:30 22/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

2.80
SPELA HÄR!

Sverige kryssade i sin första match mot Belarus i mellanrundan, enligt mig ett helt onödigt poängtapp som hade kunnat undvikas om Sverige varit mer fokuserade under första halvlek. Men Sveriges chanser att ta sig vidare till kvartsfinal lever i allra högsta grad och man toppar fortfarande gruppen. Nu väntar ett tufft motstånd mot Slovenien där jag tycker spelbolagen har nervärderat Sverige alldeles för mycket. 

Slovenien är ett bra landslag absolut, men jag tycker inte att dem är bättre än Egypten som Sverige mötte i gruppspelet och att Sverige är lägre favoriter i den här matchen än mot Egypten förstår jag icke.
Visst Sverige gjorde ingen kanon insats mot Belarus, speciellt inte i första halvlek. Men man visade en otrolig styrka att hämta upp ett 8-måls underläge till att vända matchen, sedan att det bara blev en poäng tillslut kan ses åt två håll. En tappad seger för man ledde matchen absolut, men även en seger i att man återigen som mot Egypten vänder på matchbilden till sin fördel.
Sverige har fortfarande förarsätet i den här mellanrundan och jag tycker inte att något av lagen som Sverige ställs mot är bättre än vad Sverige är snarare tvärtom att Sveriges spel under VM har visat prov på att man är betydligt starkare än vad många trodde inför.
Men spelbolagen har verkligen lagt favoritskapet på Slovenien och det kommer garanterat bli en jämn match men kan Sverige bara undvika de tekniska felen som man höll på med mot Belarus i första halvlek så ska en seger i den här matchen absolut inte vara någon omöjlighet.

Att man får 2.80 i odds på en Sverige vinst är bara att tacka och ta emot enligt mig. Ett alldeles för bra odds för att inte spela att Sverige ska vinna den här matchen

Speltips: Sverige vinner machen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har visat styrka genom att komma tillbaka starkt både mot Egypten och Belarus

  • Sverige kommer vara revanschsugna efter poäng tappet mot Belarus

  • Absolut att Slovenien är ett bra lag men jag tycker oddset på Sverige är alldeles för högt

Spela Sverige som vinnare hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.