MATCH: Uruguay – Spanien

 SPELTIPS: Över 56.5 mål

 SPELSTOPP: 15:30 23/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds   

1.80
William Hill logga
SPELA HÄR!

Mellanrundan är i full gång och i mötet mellan Uruguay och Spanien har jag hittat ett överspel som jag tror på. Dels för att Uruguay är det klart svagaste laget av dem som tagit sig vidare och det ska vara så stor skillnad mellan lagen att detta kommer rinna iväg till en stor spansk seger.

Egentligen är enda anledning till att Uruguay ens tog sig vidare till mellanrundan på grund av att Kap Verde tvingades dra sig ur mästerskapet. Detta gjorde att Uruguay fick en gratisplats till mellanrundan. För Uruguay är det klart svagaste laget i mellanrundan, kanske rent av i hela mästerskapet.

Så nu när man ska ställas mot Spanien som är ett av de vassaste lagen i mästerskapet så kommer det vara en otrolig klass skillnad mellan lagen.

Uruguay har under mästerskapets gång stött på två tuffa motståndare i form av Tyskland och Ungern. Dessa matcher slutade i förluster med siffrorna 43-14 och 44-18. Det är även där någonstans siffrorna kommer landa i matchen mot Spanien.

Så min magkänsla säger att det kommer ramla in mål bakom Uruguays målvakt och att det kommer bli höga siffror vad gäller målen i matchen. Så därför kliver jag in på överspelet i den här matchen och spelar att det blir över 56.5 mål i matchen till oddset 1.80

Speltips: Över 56.5 mål

Jag väljer att spela att Över 56.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Uruguay är utan tvekan de svagaste laget i mellanrundan

  • Stor klasskillnad mellan lagen

  • I de två matcher Uruguay har spelat mot bra motstånd har det blivit storförluster och matcher som slutat med 62 mål respektive 57 mål

Spela över 56.5 mål i matchen hos William Hill

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.