MATCH: Sverige – Japan

 SPELTIPS: Sverige -3.5 

 SPELSTOPP: 11.30 3/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds   

2.02
888 Sport logga
SPELA HÄR!

Nu är Handbolls-VM igång på allvar och efter en riktigt darrig premiärmatch för Sverige så steppade laget upp mot Kina och speciellt i andra halvlek visade Sverige prov på bra spel. Nu väntar den första värdemätaren när laget ställs mot hemmanationen Japan. 

Det såg inte alls bra ut i Sveriges premiärmatch, det var mycket slarv i både försvarsspelet och anfallet nu mötte Sverige ett så pass dåligt lag så de kunde gå segrande ur den matchen ändå.

Inför Sveriges andra match mot Kina var förväntningarna att laget skulle ha rättat till de som inte gick bra i första matchen, men så var inte riktigt fallet. Sverige inledde även matchen mot Kina trevande och gav bort lägen lite väl ofta. Men efter ungefär 20 minuter in i matchen ryckte Sverige upp sig, sen i andra halvlek var det ett helt annat lag på banan. Sverige visade prov på bra spel långa stunder och Sverige visade att man är på helt rätt väg.

Japan har inlett sin hemmaturnering med två raka segrar. Först vann laget med 24-20 mot Argentina för att sedan besegra Kongo med 28-16. Det har varit två stabila segrar men även förväntade segrar mot länder som på pappret är klart svagare. Så även för Japan blir den här matchen det första riktiga ”testet” i den här turneringen.

Det kommer garanterat bli en tuff match för Sverige med hemmapublikens stöd i ryggen kommer Japan inte bli en lätt nöt att knäcka. Men Sverige har inte visat vad laget går för riktigt än och fortsätter de spela som i andra halvlek mot Kina ska segern inte vara några problem. Kan Sverige bara minska misstagen som sker inom laget så ska Japan inte vara något hot mot en svensk seger.

De spelet som jag kommer välja att lägga min pengar på är att Sverige -3.5 till oddset 2.02. Det vill säga att spelet går in om Sverige vinner matchen med minst 4 mål. Skulle Sverige vinna med mindre än 4 mål så är spelet förlorat. Jag tror dock att svenskorna kommer öka ytterligare nu och lägga i en till växel när motståndet på andra sidan blir tuffare.

Speltips: Sverige -3.5

Jag väljer att spela Sverige -3.5. Här är några orsaker till detta:

  • Sveriges anfallsspel såg betydligt bättre ut i andra matchen mot Kina än i premiären

  • Andra halvlek mot Kina spelade Sverige stabilt och visade att laget är på rätt väg

  • Sverige är ett bättre lag än Japan, och även om det är hemmaplan för Japan så ska Sverige vinna den här matchen med ett par mål

Spela Sverige -3.5 hos 888sport

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.