MATCH: Sverige – Kongo

 SPELTIPS: Över 54.5 mål

 SPELSTOPP: 12.30 30/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds   

1.75
SPELA HÄR!

Det är äntligen dags för Sverige att kliva in i världsmästerskapet och laget gör det mot en riktig blåbärsnation där allt annat än en svensk seger är en riktig skräll. 

Sverige får en på pappret bekvämlig start på mästerskapet då Sverige är flera klasser bättre än motståndarna Kongo. Kongo kvalificerade sig inte till senaste VM 2017 men när laget var med i VM 2015 vann inte nationen någon match alls.
Sverige spelade nu inför VM ett genrep mot Norge en match där Sverige föll med 32-25. Glädjande var att den svenska stjärnan Bella Gulldén återigen var tillbaka i landslaget efter att tidigare i år blivit mamma. Bella blev även Sveriges bästa målskytt med 4 mål.
I den här matchen är det helt andra förutsättningar och Sverige är så stora favoriter så att spelbolagen erbjuder inte ens spel på en Sverige vinst. Allt annat en klar svensk vinst är med andra ord en riktig skräll.
Sverige har visat i sina senaste landskamper att målskyttet finns där och har de fem senaste landskamperna snittat 35,5 mål och detta mot betydligt bättre motstånd än Kongo. Jag väljer därför att spela ett överspel i den här matchen då jag tror Sverige kommer vinna den här matchen enkelt och göra mycket mål. Att det blir över 54.5 mål i matchen ger oddset 1.75 hos ComeOn vilket jag tycker är helt klart spelvärt.

Speltips: Över 54.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att det blir över 54.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är betydligt bättre än sina motståndare och ska vinna den här matchen enkelt

  • Sverige har visat att målskyttet finns där i tidigare landskamper

  • Det kommer rassla in mål bakom Kongos målvakt och 54.5 mål ska inte vara några problem att komma upp i

Spela över 54.5 mål i matchen hos Comeon!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.