MATCH: Tyskland – Frankrike

 SPELTIPS: Under 49.5 mål

 SPELSTOPP: 11.00 3/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Mr Green

Odds   

1.76
Mr Green logga
SPELA HÄR!

Favorit i fara, grupp B har blivit ett getingbo där Tyskland toppar gruppen med 6 poäng och Sydkorea har imponerat stort med 5 poäng efter 3 matcher. 

Favorittippade Frankrike har inlett VM svagt, endast 3 poäng på de inledande 3 matcherna gör att en seger mot obesegrade Tyskland är ett måste för de regerande världsmästarinnorna. I matchen mot Brasilien storspelade målvakten Amandine Leynaud och slutade på 43 % i räddningsprocent, men trots det fina målvaktsspelet kunde Brasilien kvittera med 10 sekunder kvar av matchen och få till ett oavgjort resultat.

Frankrikes nästa motståndare är Tyskland. Ett Tyskland som har haft en bra start på VM med 3 raka segrar. Tyskland har varit stabila bakåt i alla tre matcherna och har på de tre inledande matcherna släppt in 19 mål per match i snitt. De har även låtit båda sina målvakter få speltid och det ska bli intressant vem förbundskaptenen väljer. Dinah Eckerle har inlett VM på ett strålande sätt, i premiärmatchen mot Brasilien blev hon utsedd till planens bästa spelare och fortsatte på samma sätt mot Australien.

Frankrike ska ses som knappa favoriter i denna match som kommer att bli jämn. Det är två länder med målvakter som imponerat i sina tidigare matcher. Jag väljer därför att spela under 49.5 mål i matchen till oddset 1.76 hos Mr Green

Speltips: Under 49.5 mål

Jag väljer att spela att det blir Under 49.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Dinah Eckerle i Tysklands mål har imponerat under VM men även Isabell Roch som fått speltid under mästerskapet har imponerat och hade en räddningsprocent mot Australien på 73 %

  • Båda lagen spelade match under tisdagen vilket kan betyda lite trötta ben hos båda lagen

  • Två lag som har bra målvakter och siffrorna borde inte springa iväg för något av lagen

Spela Under 49.5 mål i matchen hos Mr Green

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.