MATCH: Sverige – Argentina

 SPELTIPS: Sverige över 31.5 mål

 SPELSTOPP: 12.30 5/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds   

1.71
William Hill logga
SPELA HÄR!

Sverige har börjat komma igång i VM och nu väntar Argentina i gruppen. Ett Argentina som Sverige inte ska ha några problem att vinna mot. 

Sverige inledde VM trevande mot Kongo där Sverige slarvade otroligt mycket. Sverige vann dock matchen relativt enkelt då Kongo inte alls är i samma nivåer som det svenska landslaget. Sedan väntade Kina där Sverige återigen spelade under sin kapacitet under början av matchen med steppade upp och i andra halvlek visade svenskorna stundtals upp ett fint spel och kunde.

Sveriges senaste match var den första riktiga värdemätaren där Sverige ställdes mot värdnationen Japan som är ett landslag på uppgång. I den matchen visade Sverige att VM-formen pekar spikrakt uppåt och en Sverige gjorde en riktigt imponerade insats och vann till slut med 34-26.

Sverige är i och med dessa tre segrar fortfarande obesegrade i VM och det ska laget även vara efter matchen mot Argentina. Sverige så pass mycket bättre än Argentina och oddsen talar sitt tydliga språk. Svensk seger är inte ens spelbart hos spelbolagen för att Sverige är så stora favoriter.

Motståndarna Argentina är inte på samma nivå som Kongo och Kina men är fortfarande betydligt sämre än det svenska landslaget.

Kollar man på Sveriges tidigare matcher så har inte försvaret varit helt klockrent under vissa stunder men framåt har Sverige producerat och kurvan för målen pekar uppåt. VM inleddes med 26 mål för att sedan bli 32 och senast 34 och inget talar för att Sverige inte ska kunna komma upp i dessa siffror vad gäller mål framåt mot Argentina.

Senast lagen möttes var i senaste VM då gjorde Sverige 38 mål och vann enkelt med 38-24. Så mitt spel i den här matchen blir att Sverige gör över 31.5 mål till oddset 1.71 hos William Hill

Speltips: Sverige gör över 31.5 mål i matchen

Jag väljer att spela att Sverige gör över 31.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har börjat få igång målskyttet i VM

  • Sverige är ett mycket bättre lag än Argentina och ska göra mycket mål

  • Senast lagen möttes var i VM 2017 då gjorde Sverige 38 mål

Spela att Sverige gör över 31.5 mål i matchen hos William Hill

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.