MATCH: Sverige – Puerto Rico

 SPELTIPS: Över 59.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 15.30 5/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.92
Betsson
SPELA HÄR!

En målrik VM-premiär för Sverige kommer med väldigt stor sannolikhet att upprepas mot Puerto Rico. En match där många svenska spelare kan fortsätta visa framfötterna och därmed krossa motståndet.

Ja, nog visste vi på förhand att Uzbekistan och Puerto Rico skulle vara en munsbit för både Sverige respektive Nederländerna. Men svensk vinst med 31 bollar och holländsk vinst med 40 bollar, det är kanske lite i överkant. Vi välkomnar Uzbekistan och Puerto Rico in till den stora handbollsscenen, men klasskillnaden är något för stor.
Strunt i det. Sverige har avklarat premiärmatchen, och Puerto Rico väntar i nästa omgång. Detta kommer bli ytterligare en plockmatch. Om jag får säga mitt så tror jag att Puerto Rico är ännu lite sämre än uzbekerna, tyvärr. Sverige kommer därmed att ställas inför en målrik match framåt, kan man även hålla nere siffrorna bakåt så finns det gott om utrymme för en väldigt ojämn tillställning.
I och med att det svenska försvarsspelet blev bättre igår, med lite mer taggade spelare, så kommer Sverige inte släppa in så många mål i den första halvleken. Tomas Axnér nämnde att han startar med samma gäng igen, under de första 20 minuterna ungefär för att sedan byta in lite piggt och fräscht.
Clara Lerby, Daniella de Jong, Jenny Carlson och Nina Dano kommer nog faktiskt fortsatt vara de som håller målproduktionen igång mot Puerto Rico också. Kan Vilma Matthijs Holmberg få lite mer speltid, så vore det roligt att se henne stänka dit några bollar från sex meter också.
MEN vi får inte glömma att Axnér och co vill nog inte ha kalla händer hos Jamina Roberts, Carin Strömberg, Elin Hansson och så vidare till Nederländerna-matchen. Därför blir denna match extra viktig mot Puerto Rico, för att även få igång de ordinarie spelarna, men också för att närma sig Nederländerna målmässigt.
Detta blir en målrik match. Med obefintliga odds på svensk seger, så gäller det att satsa sina pengar på överspel här.

Speltips: Över 59.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 59.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sveriges kontringsspel blir farligt

  • Puerto Rico är möjligen ännu sämre än Uzbekistan

  • Bra odds

Spela över 59.5 mål hos Betsson

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.