MATCH: Ryssland – Sverige

 SPELTIPS: Sverige +3.5

 SPELSTOPP: 12.30 6/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Mr Green

Odds   

2.00
Mr Green logga
SPELA HÄR!

Gruppfinal mellan Sverige och Ryssland. Båda lagen är än så länge obesegrade i mästerskapet och vinnaren i den här matchen tar hem gruppsegern och går in i mellanrundan med full poäng. 

Det är dags för den riktigt stora värdemätaren i gruppen för svensk del. Ryssland står på andra sidan ett Ryssland om inför VM var tippade som favoriter att vinna hela mästerskapet tillsammans med Frankrike och Norge. Ryssland har även imponerat under inledningen av VM där laget har städat av de andra länderna i gruppen på ett enkelt sätt.

Så det är tufft motstånd som väntar för svenskorna. Men jag tycker Sverige har visat upp ett bättre spel under de senaste matcherna kontra mot vad laget gjorde i inledningen av mästerskapet.

Sverige problem är fortfarande att laget inte riktigt verkar vara med från start och har varit segstartade i alla matcher. Detta är något som inte får hända mot Ryssland som kommer sätta fart direkt och då gäller det för Sverige att hänga med.

Ryssland är favoriter inför den här matchen men jag tycker ändå att Sverige har en rimlig chans att ställa till det för ryskorna. Jag kommer välja att spela Sverige +3.5. Vilket betyder att Sverige startar matchen med 3.5 – 0. Så skulle Sverige förlora matchen men inte förlora med mer än 3 mål så sitter spelet.

Spelet har gått in i de senaste fem matcherna lagen har mötts och oddset 2.00 hos Mr Green är ett lockande spel i mina ögon.

Speltips: Sverige +3.5

Jag väljer att spela Sverige +3.5 i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Spelet har suttit i de fem senaste mötena mellan lagen

  • Sverige börjar komma in mer och mer i det här mästerskapet och spelet ser stabilare ut än i början

  • Sverige har haft bra målvaktsspel under turneringen, det kan rädda Sverige en match som denna

Spela Sverige +3.5 hos Mr Green

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.