MATCH: Sverige – Danmark

 SPELTIPS: Sverige vinner VM

 SPELSTOPP: 17:30 31/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

3.40
Betsson
SPELA HÄR!

Hade någon inför mästerskapet sagt att Sverige skulle stå i en VM-final om några veckor så hade inte många personer lyssnat. Sverige var nederlags tippade och ansågs inte som något av de starkare lagen. Men nu står vi här i slutskedet av mästerskapet och Sverige ska göra upp den ädlaste av medaljer i en finalmatch mot Danmark. Och jag tror de kommer gå hela vägen för Sveriges del. 

Absolut Danmark har världens bästa utespelare i form av Mikkel Hansen och man har även en målvakt i absoluta världsklass. Men jag tror det svenska kollektivet kommer kunna övervinna detta och ta hem guldmedaljen i detta världsmästerskap.

Sverige har imponerat enormt mycket på mig under hela turneringen och man ger verkligen 110 procent för varandra, addera där till ett fantastiskt målvaktsspel och ruskigt effektiva kontringar. Adderar man sedan ytterst få tekniska fel så förstår man varför Sverige har lyckats så bra. Så som Sverige spelade mot Frankrike i semifinalen då är det inga lag i världen som kommer kunna besegra dem.

Så kan Sverige bara göra en lika bra match mot Danmark i finalen som man gjorde mot Frankrike i semifinalen så tror jag chansen är väldigt stor att Sverige faktiskt kommer få lyfta pokalen i detta världsmästerskap.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har motbevisat alla under hela mästerskapet

  • Andreas Palicka har storspelat i målet

  • Sveriges effektivitet i kontringsspelet

Spela Sverige som vinnare hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.