MATCH: Sverige – Qatar

 SPELTIPS: Sverige -3.5

 SPELSTOPP: 20:30 27/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

1.85
Betsson
SPELA HÄR!

Sverige vann sin grupp i huvudrundan och därmed tagit sig till Kvartsfinal. Det på förhand uträknade Sverige med hela nio mästerskapsdebutanter har överraskat alla tvivlar och nu har man fått bästa tänkbara motståndare i kvartsfinal. Qatar står på andra sidan ett lag som egentligen består av ett hopplock av spelare från andra nationer, det är absolut ett bra handbollslag. Men jag tycker Sverige är betydligt bättre och ska vinna den här matchen.   

Qatar har egentligen i det här mästerskapet levt på en spelare, Frankis Marzo, den kuba-födde niometersspelaren har fullkomligt bombat in mål under turneringen och leder hela skytteligan. Får Sverige bara någorlunda stopp på Marzo så har man redan vunnit mycket där.

För annars tycker jag Sverige är bättre på alla positioner, Qatar är väldigt stora och tunga och det kommer vara just deras vapen skott utifrån, men det kommer även kunna vara Sveriges vapen att kunna ställa om snabbt och kontra då Qatar inte kommer ha en chans i kontringsspelet mot Sveriges kvicka spelare.

Gör bara Anderas Palicka en lika fin insats som senast mot Ryska Förbundslaget och räddar ett par bollar så kommer Sverige få ett gäng gratismål via kontringar.

För även om Qatar är ett bra landslag så är detta den absolut lättaste motståndaren Sverige kunde få i kvartsfinalen och vägen till semifinal är vidöppen. Går Sverige bara ut och spelar som man gjort tidigare i turneringen så ska man vinna den här matchen.

Sverige är även klara favoriter om man kollar på vad spelbolagen tror om matchen, men jag väljer att öka upp oddset lite och tror att Sverige vinner matchen med ett par bollar i marginal.

Jag kommer att spela att Sverige vinner den här kvartsfinalen med minst 4 mål, alltså Sverige -3.5 till oddset 1.85

Speltips: Sverige -3.5

Jag väljer att spela Sverige -3.5. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är ett bättre handbollslag än Qatar

  • Qatar lever mycket på en spelare, Frankis Marzo

  • Qatar är väldigt stora och tunga något som jag tror kommer passera Sverige utmärkt

Spela Sverige -3.5 hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.