MATCH: Sverige – Frankrike

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 17:30 29/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds   

2.70
Betsson
SPELA HÄR!

Ojojoj vilken VM-turnering Sverige har gjort så här långt. Detta landslag som inte går annat än älska har spelat sig in i hjärtat hos massvis med svenskar. De var på förhand uträknade och ingen trodde på dem, med nio mästerskapsdebutanter, en ny förbundskapten och en uppladdning som blev helt förstörd av covid-19 så har Sverige gått ut och motbevisat alla. 

Nu har man tagit sig till semifinal och här väntar riktigt tufft motstånd i form av Frankrike. Ett Frankrike som är vana att spela matcher likt denna. Man har två guld och ett brons de senaste tre världsmästerskapen. Men jag tycker Sverige verkligen har en stor chans att vinna den här matchen.

Sverige har ett lag där alla verkligen ger 110 procent för varandra blandat med snabba kontringsspel och en bra målvakt. Detta kombinerat kan man komma väldigt långt på i Handboll.

Sverige trivs även i position att vara underdogs och slå underifrån vilket man märkt under turneringen när man mött lag som på pappret ska vara starkare.

Frankrike kommer absolut bli den svåraste motståndaren som Sverige har stött på under turneringen, men Frankrike har inte samma skräckinjagande trupp som man hade för några år sedan. Hade matchen spelats för 3-4 år sedan hade Frankrike varit STORA favoriter. Men nu ser jag dem endast som favoriter men inget som Sverige inte på något sätt ska kunna störa.

Får Sverige bara igång Andreas Palicka i målet som har varit fenomenal mot Ryska Förbundslaget och Qatar så kan det räcka till en finalplats. Sverige har under hela turneringens gång varit väldigt bra på att minimera antal tekniska fel och kan man fortsätta på den banan i matchen mot Frankrike, ja då tror jag det kommer räcka för Sverige att ta sig till final.

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela att Sverige vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Andreas Palickas målvaktsspel

  • Sveriges kontringsspel

  • Att Frankrike kommer ut och underskattar Sverige

Spela Sverige som vinnare hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.