MATCH: Sverige – Ungern

 SPELTIPS: Under 28.5 mål i första halvlek

 SPELSTOPP: 20:30 18/1

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

1,95
SPELA NU

Nu börjar handbolls-VM på allvar för svensk del, och oddsen börjar höjas en aning på svenska segrar. Oddsen på svensk seger mot Ungern är dock inte alls tillräckligt höga för att lägga en spelvärd etta. Men man kan snegla nedåt i spelkolumnen och hitta lite andra gottigheter. Bland annat över/under-spel efter första halvlek.

Där fastnade vi. Sverige har en av världens bredaste trupper sett till spelarmaterial, kanske den bredaste tillsammans med Danmark. Detta gör att Sverige kan rotera mycket spelare och ändå spela handboll i världsklass under 60 minuter, medan många lag kanske går på sina ”bästa” spelare oftare och där spelarna blir lite tröttare både i sinne och kropp. Jonathan Carlsbogård berättade för Handbolls-VM.nu i förra veckan att Sverige vet att de inte avgör en match under första 30, utan snarare under sista 20 i andra halvlek. Låt oss tro den gode Carlsbogård.

Detta kanske inte redogör för att det ska bli just lite mål i första halvlek. Men kollar man på Sveriges tre matcher i gruppspelet så blev det under 28.5 mål i två av tre matcher. Endast mot Uruguay i sista gruppspelsmatchen blev det fler. Om vi förmodar att matchen mot Ungern blir jämn i första halvlek så ska det alltså upp till nästan 30 mål i en första halvlek, fram och tillbaka, det låter högst otroligt. Bra spel, bra odds, bra förutsättningar.

Speltips: Under 28.5 mål i matchen i halvtid

ComeOn erbjuder i dagsläget 1.95 på under 28.5 mål efter 30 minuter. Bra odds!

  • Sverige är bäst under de sista 20 minuterna i matcherna. Det är oftast jämnt i första halvlek.

  • I sina två ”normala” matcher (Uruguay exkluderat) har Sverige spelat under 28.5 mål i VM. Målkalaset kommer i andra.

RYGGA SPELET!

Alla speltips på Handbolls-vm.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.