Lagen i mellanrundan har nu alla fått spela sina första matcher och man börjar nu ana vilka lag som har möjligheten att ta sig till VM-slutspelet. Här summerar vi gårdagens möten i grupp 1 och 2.

Sverige startade mellanrundan på bästa sätt med en riktig storseger mot Kazakstan. Inte nog med att man plockade hem två viktiga poäng, så utökade man sin positiva målskillnad rejält, vilket kan vara direkt avgörande när tabellen ska summeras i början av nästa vecka.

Men Sverige var inte det enda laget som vann stort. Norge körde över Puerto Rico med 43-7 och kan med två måls skillnad hålla i gruppens förstaplats. Sanna Solberg-Isaksen blev lagets bäste målskytt med tio fullträffar. Mötet mellan Nederländerna och Rumänien blev betydligt jämnare, där Nederländerna kunde vinna med ett måls marginal.

I grupp 1 som också spelade matcher igår var det Frankrike som gjorde den starkaste insatsen när de besegrade Polen med 26-16. Det ryska laget fick i sin tur dela på poängen med Slovenien samtidigt som Serbien vann med två mål över Montenegro.

>> Här ser du den aktuella tabellställningen