På fredag invigs de Olympiska Spelen och därpå spelas de första matcherna i handboll, där både det svenska herr- och damlandslaget är med och gör upp om medaljerna. Vi har sammanställt all information du behöver för att kunna följa all spänning direkt ifrån Tokyo.

Att OS den här gången äger rum i Asien gör att vi får en viss tidsskillnad att ta hänsyn till. Detta gör att de allra tidigaste matcherna drar igång redan klockan 02:00 svensk tid och tablån är sedan fullspäckad en bra bit in på eftermiddagen med matcher. Damerna och herrarnas turneringar spelas omlott, vilket gör att det varje dag finns en svensk landskamp att följa!

De olympiska sändningsrättigheterna i Sverige innehavs den här gången av Discovery Network och det är därmed i kanalerna Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport som du kan följa det hela. Dock kommer man inte ha möjligheten att visa alla handbollsmatcher i vanlig tv, i och med att det finns så pass mycket annan sport att ta hänsyn till under spelen. Man har dock lagt in alla Sveriges matcher i den linjära tv-tablån, men man få som tittare räkna med att sändningarna kan avbrytas, eller i värsta fall ställas in, om andra sporthändelser infaller samtidigt.

>> Här hittar du den kompletta tv-tablån för handbollen i OS

Streama OS handbollen hos Discovery+

Om du vill vara säker på att inte missa en sekund av allt som händer borta i Japan är det bästa alternativet att följa OS i streamingtjänsten Discovery+, där du hittar alla handbollsmatcher i deras utbud. Dessutom kan du med samma konto följa all annan sport ifrån de Olympiska Spelen på en och samma plats.

Hos Discovery+ kan man välja mellan flera olika paket, men för att kunna ta del av alla sändningar ifrån OS måste man ha något av dessa:

  • Discovery Live för 129:-/månad
  • Discovery Live+TV för 149:-/månad
  • Discovery Total för 349:-/månad
  • Discovery Total+C More Sport för 549:-/månad

>> Här kan du läsa mer om de olika paketen hos Discovery+

Här hos oss på Handbolls-vm.nu kan du också ta del av en mängd information kring turneringarna. Förutom att vi uppdaterar med nyheter kring det svenska landslagen, presenterar vi även de senaste matchresultaten, hetaste oddsen och aktuella ställningarna i tabellerna.