Efter en snöplig förlust mot Norge så var det revanschsugna danskor som spelade fin Handboll och besegrar Nederländerna.

Matchen är väldigt jämn i början, lagen följs åt. Efter ca 15 spelade minuter så gör danskorna ett litet ”ryck” och Coachen för Nederländerna tar timeout. Han är märkbart frustrerad och Nederländerna har inte gjort mål på länge. Den danska målvakten spelar förvisso väldigt bra, men det finns en del att önska gällande avsluten.

Nederländerna arbetar sig in i matchen och får lite flyt i sitt spel och närmar sig Danmark. Danmark går till halvtidsvila i ledning 14-9.

Matchen fortsätter på liknande sätt i 2:a halvlek, dock är inte danskorna riktigt lika säkra och Nederländerna jobbade sig saktar närmare, men når aldrig riktigt hela vägen fram. Danmark håller matchen under kontroll och vinner med 27-24.