Herrlandslagets högersexa Niclas Ekberg har skrivit på ett nytt kontrakt med Bundesliga-klubben THW Kiel. Kontraktet sträcker sig till 2024.

Niclas Ekberg blev nyligen den bästa målskytten i Kiel någonsin när han passerade Magnus Wislander och sin nuvarande tränare Filip Jicha på listan. Med det facitet så kan Niclas Ekberg räknas som lite av en klubbikon i THW Kiel, en av Tysklands största klubbar.

Och nu står det klart att Ekberg förlänger sitt kontrakt med den tyska klubben. En av världens bästa högersexor de senaste åren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2024 med Kiel.

– När jag kom till Kiel 2012 hade jag aldrig ens kunna drömt om att få spela för den största klubben i världen under tolv år. Men det är ingen hemlighet att Kiel har blivit ett andra hem för mig och min familj. Jag har haft många otroligt bra upplevelser med den här klubben och jag är redo att lägga till fler tillsammans med vårt fantastiska lag, säger svensken till klubbens hemsida.

Niclas Ekberg finns inte med i herrlandslagets trupp till träningslandskamperna mot Polen i november. Ekberg och hans fru väntas få sitt tredje barn i samband med samlingen och han tvingades därmed tacka nej.