Vad svenska handbollslandslaget gjort detta VM är stort, väldigt stort. Detta känns som bara början för en ny ”storhetsperiod” för svensk Handboll, tack för detta fantastiska VM och grattis till silvret.

Lagen följs åt under hela 1:a halvlek och turas om med att leda matchen. Det är oavgjort (13-13) vid halvtidsvila och matchen är vidöppen.

Fram till 45:e minuten är det fortsatt jämnt, men sedan ”rycker” Danmark till sig en 3-målsledning och Sverige är illa ute. Niklas Landin i det danska målet spelar helt fanatiskt och har en stor del i Danmarks vinst. Det blir vinst till Danmark med 26-24.

Att Sverige tagit sig till final är en stor överraskning, laget och hela Sverige ska vara stolta över deras insats. Grattis Danmark till guldet och grattis Sverige till silvret.

Förhoppningsvis är detta bara börja på en av många finaler där vi kan spela ”derbyn”.